Datum

19 mei 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SOMEREN-HEIDE – Op de voorlaatste speeldag in de 5de Klasse E deed SVSH goede zaken. SVSH speelde een goed duel en won met maar liefst 6-0. Doordat concurrent De Weebosch punten verspeelde tegen DVS stijgt SVSH op basis van doelsaldo naar de tweede plaats.

In het eerste bedrijf begon Casteren in de eerste minuten sterk aan het duel. Het heft werd echter snel door SVSH overgenomen. SVSH speelde sterk positiespel maar kwam maar mondjesmaat door de Casterense defensie heen. Wanneer het duel vordert krijgt SVSH in de diepte ook meer grip op de wedstrijd. Na een lange, mooie aanval in de 26ste minuut opent Bram van Mierlo de score op aangeven van Dennis Kanters. Enkele minuten later krijgt SVSH wederom een opgelegde kans maar de doelman red. Nog voor rust valt alsnog de 2-0. Via een snelle uitbraak bediend Mike van de Moosdijk met een scherpe pass Stefan Maas. Hij legt op zijn beurt koel af op Bram van Mierlo die zijn tweede van de middag maakt.

Na rust weet Casteren ook geen potten te breken en heeft het geen antwoord op het spel van SVSH. Toch duurt het tot de 58ste minuut voordat de 3-0 valt. Op aangeven van Lex Klaver is het Teun Verhees die zijn eerste doelpunt van het seizoen maakt. Nauwelijks een minuut later valt ook de 4-0. Wederom op aangeven van Klaver is het ditmaal Stefan Maas die overtuigend binnenschiet. Wanneer de 5-0 en 6-0 ook snel volgen door wederom Verhees en Maas lijkt SVSH een monsterscore te kunnen noteren. Hoewel ze de kansen ervoor nog krijgen scoort de ploeg van trainer Roijakkers niet meer.

SVSH heeft een puik duel gespeeld waarin het door de 6-0 overwinning op doelsaldo concurrent De Weebosch passeert. Wanneer ook het laatste duel in een overwinning kan worden omgezet met behoud van het verschil in doelpunten zal SVSH eindigen op een knappe tweede plaats!