SVSH weet weer wat winnen is. - Sport vereniging Someren-Heide

SVSH weet weer wat winnen is.

Rood Wit'67/Plus 1 (zon)

0 - 2

SVSH 1 (zon)

Stefan Maas (schot)
Assist: Chris Schenk
Assist: Stefan Maas

Competitie

4e klasse E

Datum

19 maart 2023 14:30

Scheidsrechter

B.W.A. van Ool

Accommodatie

Sportpark d'n Opkikker
Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Na drie keer achter elkaar gelijk te spelen, weet SVSH weer wat winnen is. In Budel Dorplein werd er met 0-2 gewonnen en dankzij deze overwinning is SVSH de derde periode goed begonnen. In een wedstrijd waar het voetbal ooit goed, maar ook ooit slecht was, wist SVSH de nul te houden en zelf twee keer te scoren. 

Rood-Wit 67 is geen onbekende voor de mannen van Roijakkers. In de afgelopen jaren hebben de ploegen al vaak tegenover elkaar gestaan. Vaak speelde SVSH niet goed, maar wist het wel te winnen. Zo ook afgelopen zondag. SVSH begon de wedstrijd erg sterk met een duidelijk veldoverwicht. Een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Schenk terecht die de bal in een keer panklaar legde voor Stefan 'supersonic' Maas die de bal rustig binnen wist te tikken. Vervolgens bleef SVSH goed voetballen, creërde het een aantal kansen maar deze werden niet verzilverd tot goals. Het tweede deel van de eerste helft was duidelijk voor de gastheren. Het veld lag achterin open en Rood-Wit kon gevaarlijk worden, maar gebrek aan goede ballen zorgde voor een 0-1 ruststand. 

Na de rust kwam SVSH niet echt meer aan voetballen toe door de hoge druk van Rood-Wit. Rood-Wit dat duidelijk de bovenliggende partij was, maar ze wisten gelukkig het net niet te vinden. Warmerdam vond het net ook 'net' niet. Zijn schot spatte uiteen op de lat. Even later waren er nog meer grote kansen voor SVSH, die helaas niet werden omgezet tot goals. De gastheren kampte met dezelfde problemen. Een aantal grote kansen werden ook bij hun niet omgezet tot doelpunten. Uiteindelijk viel dan toch de beslissing. Na een goede actie van Maas, kwam de bal bij Patrick 'vasquez' Vereijken die de bal beheerst binnen schoot en hiermee alle spanning weghaalde. 

Een zakelijke overwinning zorgt voor drie punten voor de mannen van Roijakkers. Het tweede won haar uitwedstrijd tegen Merefeldia met 0-2 en blijft hierdoor koploper. Volgende week staat de derby tegen SSE op het programma. Behalve de derby spelen Rob Claessens, Wesley Maas en Chris Schenk hun 250ste wedstrijd voor onze prachtclub. Genoeg reden om te komen kijken dus. Tot zondag! Benieuwd naar het verslag van de wedstrijd tegen Cranendonck? Wij ook. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!