SVSH wint verdient van Rood-Wit 67 - Sport vereniging Someren-Heide

SVSH wint verdient van Rood-Wit 67

SVSH 1 (zon)

2 - 1

Rood Wit'67/Plus 1 (zon)

Assist: Chris Schenk
Bram van Mierlo (intikker)
40'
55'
Speler (intikker)
90'
trainert

Competitie

4e klasse E

Datum

30 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

H.L.W. Heijnen

Accommodatie

Sportpark De Plagge
Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

SVSH heeft een verdiende overwinning geboekt tegen het lager geplaatste Rood-Wit'67/Plus. De Someren-Heidenaren waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en hebben de overwinning op karakter binnen weten te halen. Een nieuwe week en een nieuwe primeur. Coen 'de rode duivel' Smits mocht voor het eerst de aanvoerdersband om zijn gespierde rechterarm doen.

SVSH begon de wedstrijd weer met een volle bank. Niet alleen moet 'de machine' vanaf de zijkant toekijken, maar deze week werd hij vergezeld door onze 'supersonic'. Zonder hem in de spits was het Patrick 'Vasquez' Vereijken die vanaf de aftrap mocht beginnen. Dit was een goede keuze van Roijakkers, want het duurde amper één minuut voordat Vereijken doel trof en SVSH op een comfortable 1-0 wist te zetten. Op basis van voorgaande wedstrijd tegen Rood-Wit'67/Plus ging het thuispubliek ervan uit dat deze eerste goal werd gevolgd door vele anderen, maar dit bleek minder waar. Er werd in de eerste helft wel nogmaals gescoord. Dit keer was het Egyptenaar Bram 'B-mëister' van Mierlo. Na een goede actie van van den Tillaar kon van Mierlo koeltjes de bal binnen schieten. Ditmaal vulde Tijn de rol als aangever in, in plaats van goal maker. Dat dit voor hem raar voelde werd duidelijk toen hij na zijn assist de volgende woorden sprak: ''huh?''.

Na de rust kwam Rood-Wit'67/Plus feller de kleedkamer uit. Deze felheid leidde zelfs tot de aansluitingstreffer. Even leek het weer spannend te worden, maar na de goal van van de Moosdijk leek het alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Helaas voor iedereen met een Oranje-Zwart hart, vlagde de vlagger de goal af, tot verbazing van iedereen op het sportpark. De 2-1 stand bleef op het scorebord staan, en Rood-Wit bleef geloven in een punt. Gelukkig wist gelegenheids aanvoerder Smits zijn goal schoon te houden en bleven de punten in Someren-Heide.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SSE op het programma. Benieuwd of SVSH de drie punten weet te bemachtigen in het hol van de leeuw? Kom dan kijken!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!