Eerste puntverlies op sportpark de Plagge. - Sport vereniging Someren-Heide

Eerste puntverlies op sportpark de Plagge.

SVSH 1 (zon)

0 - 0

RKMSV 1 (zon)

60'
Iemand van Meijel

Competitie

4e klasse E

Datum

12 februari 2023 14:30

Scheidsrechter

J. Cruz

Accommodatie

Sportpark De Plagge
Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

In een niet al te spectaculaire wedstrijd heeft SVSH haar eerste puntverlies geleden op het eigen sportpark tegen de nummer drie van de ranglijst RKSVM. SVSH was de betere ploeg, raakte tweemaal het aluminium maar wist helaas niet de volle buit te pakken. Zowel op de ranglijst als de periodestand blijft SVSH 2de en 1ste staan. Ook was er weer een primeur op sportpark 'de Plagge' aangezien Niels van Gogh zijn debuut in het eerste heeft gemaakt. Proficiat Niels!

Eerder in het seizoen werd de uitwedstrijd tegen RKSVM nog verloren, ondanks dat de ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren. SVSH was er daarom gebrand op om nu wel te winnen. Na een minuut of 15 leek het er ook op dat SVSH op voorsprong kwam. Na een mooie actie van Dennis Kanters creëerde hij ruimte voor zichzelf, maar zijn schot spatte uiteen op de lat. Vlak voor rust kreeg Rick van Tulden pardoes de bal op zijn knie, maar de keeper wist redding te brengen. Helaas voor SVSH viel Tim Warmerdam geblesseerd uit en hij werd vervangen door Tijn van den Tillaar die na lang blessureleed zijn rentree maakte op de velden van SVSH. 

Na de rust veranderde er weinig in het spelbeeld. SVSH was de betere, maar Meijel bleef gevaarlijk via de counter. Stefan Maas had nog een kansje en Joost van der Velden zag zijn schot tegen de paal aan komen. Zelfs het debuut van Niels van Gogh leidde helaas niet tot de overwinning. 

De komende twee weken heeft het eerste elftal tijd om zich voor te bereiden voor de volgende belangrijke wedstrijd om de tweede periode tegen FC Cranendonck. Het tweede won weer haar wedstrijd en door punt verlies van de concurent staan ze nu bovenaan! Wij bij SVSH wensen iedereen een fijn carnaval toe en hopen jullie weer te zien bij de volgende competitie wedstrijd. En dan sluit ik af met m'n lijfspreuk: ''Dees dáág gaan we ff ginne bal in út netje schietúh, maar lekker bier in onze nek gietúh.''

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!