Datum

26 januari 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

SOMEREN-HEIDE – Bij de hervatting van de competitie ontving SVSH weer eens een Brabantse club. Olympia Boys uit Ommel kwam op bezoek en ging tevens met de overwinning aan de haal. Na 90 minuten stond er 1-2 op het scorebord.

In het eerste bedrijf kwam SVSH als betere uit de startblokken, dit leidde echter niet tot kansen. Sterker nog, de eerste mogelijkheid was voor de Ommelnaren en deze was direct raak. De middenlinie van SVSH stond te aanvallend opgesteld waarna het in de omschakeling achter de feiten aanliep. Gestuntel in de SVSH defensie en van de doelman zorgde voor een 0-1 voorsprong voor Olympia Boys. SVSH kon de schade snel herstellen. Twee minuten later liet Mike van de Moosdijk de bal vallen voor Lex Klaver welke de bal vanaf een meter of 18 beheerst binnenschoot, 1-1. Tot aan de rust viel er aan beide zijdes geen kans meer te noteren.

Na rust zag het spelbeeld er hetzelfde uit. Het veld maakte technisch voetbal nagenoeg onmogelijk. SVSH had meer de bal maar het was Olympia Boys die sterker was in de duels, de wedstrijd speelde zich dan ook voornamelijk op het middenveld af. De eerst volgende grote mogelijkheid van SVSH was voor Erwin Toonders, oog in oog met de doelman wist hij niet raak te schieten. Een minuut later is het raak voor Olympia Boys, slordig balverlies van de ingevallen Kanters leidde de aanval in. De SVSH defensie oogde wederom zwak waarna Berrie Grijn de 1-2 kon binnen schuiven. SVSH drong hierna nog wel wat aan maar wist Olympia Boys niet meer in de problemen te brengen. De Ommelnaren wisten op basis van strijdlust dan ook het duel verdiend over te streep te trekken.

Volgende week gaat SVSH op bezoek bij Lottum. In het eerste duel van dit jaar waren beide teams in evewicht door een 1-1 eindstand. Olympia Boys ontvangt Egchel.