SVSH slikt in 90ste minuut pijnlijk gelijkspel

Datum

8 december 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

SOMEREN-HEIDE – Met de koploper RKSVN op bezoek leed SVSH in de 90ste minuut pijnlijk puntverlies. Waar SVSH met 2-1 leek te winnen wisten de poeg uit Neer in het slot van het duel de gelijkmaker binnen te koppen.

De start van het duel was voor RKSVN. Ze hadden het meeste balbezit en lieten de bal in een hoog tempo rond gaan. De eerste beste mogelijkheid lag direct in het netje. Een steekpass wordt achter doelman Smits gewerkt door Jasper Blaauw. Ook na het doelpunt heeft SVSH het nog even lastig maar na een kwartier weet SVSH beter in de wedstrijd te komen en het spel te draaien. Waar SVSH hierna aandringt weet het op het half uur de gelijkmaker te maken. Op aangeven van de sterk spelende Teun Verhees schiet Wesley Maas raak, 1-1. Nog geen minuut later moet SVSH op voorsprong komen, vanuit een lastige hoek mikt Bram van Mierlo op de paal waar de bal voorgeven op de vrij staande Rick van Tulden een betere optie leek. In de 37ste minuut komt Maas nog oog in oo met de doelman, deze redt echter.

Na rust blijft SVSH de betere ploeg en weet het menig kans af te dwingen, de bal valt er alleen maar niet in. Wesley Maas, Bram van Mierlo en Mike van de Moosdijk hebben de 2-1 op de slof maar weten niet binnen te schieten. In de 84ste minuut lukt het verdiend alsnog. Waar het schot van de ingevallen Ruud Smits nog wordt gekeerd weet de andere invaller, Erwin Toonders, de rebound wel binnen te schieten. Hierna gaat de ploeg uit Neer over in alles op alles en vergeet SVSH de bal in de ploeg te houden. In de 90ste minuut pompt Neer de bal het strafschop gebied in en weet RKSVN speler Dennis Boonen het duel te winnen van de SVSH defensie. Tot frustratie van de SVSH-spelers valt de bal binnen, 2-2.