Scheidsrechter

V. (Vince) v.d. Cruijsen

Accommodatie

Onbekend

VENLO – Op bezoek bij hekkensluiter VVV'03 liet SVSH wellicht dure punten liggen. Waar het met een voorsprong ging rusten werd deze voorsprong direct na rust omgezet in een 1-2 achterstand. SVSH kwam nog wel terug tot 2-2 maar winnen kon het niet.

Voor rust was SVSH wel de sterkere partij maar ook VVV’03 deed mee in het spel. De Venlose ploeg liet zien niet op de laatste plaats thuis te horen! Hoewel VVV’03 en sporadisch uitkwam waren de grote mogelijkheden voor SVSH. In de 20ste minuut kopt Erwin Toonders raak uit een corner van Rick van Tulden. Even later moet Bram van Mierlo de tweede van de middag maken maar hij schuift naast. In de 35ste minuut claimt SVSH een penalty wanneer van Mierlo wordt gevloerd. De scheids beoordeeld echter anders. Nog voor rust moet van Mierlo door deze charge het veld geblesseerd verlaten, hij wordt vervangen door Dennis Kanters.

Na rust komt VVV’03 scherp uit de kleedkamer, dit geldt allerminst voor SVSH. Door de slappe start kijkt het binnen 5 minuten tegen een 2-1 achterstand aan. Door snelle uitbraken waarin SVSH te laat schakelt weten Brian Zwiggelaar en Arjen Heger doelman Smits te passeren. De felle Venlonaren houden SVSH onder druk en krijgen ook nog een grote kans op 3-1 maar deze bal beland op de paal. Hierna weet SVSH zich weer op te richten en neemt het het heft weer in handen. Dennis Kanters komt oog in oog met de doelman, hij schiet op de keeper. Even later is het wel raak wanneer de ingevallen Bram Verhees een corner binnen werkt. De overwinning zit ook nog in de lucht, Mike van de Moosdijk ziet zijn bal op de paal komen waarna de bal alsnog bijna in het doel belandt en in de slotseconde weet Wesley Maas de bal niet in het doel te krijgen.

Gezien het vertoonde spel behaald VVV’03 een verdiend punt. A.s. zondag zijn beide ploegen vrij, op zondag 254 november ontvangt SVSH vvVOS en gaat VVV’03 op bezoek bij Sporting S.T..