Datum

3 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SOMEREN-HEIDE – Waar SVSH veel kansen kreeg en niet scoorde. Had Egchel slechts enkele kansen nodig om dit wel te doen. Na rust schoot de ploeg uit Egchel twee maal raak, 0-2.

SVSH ging goed van start en was voor de thee de sterkere ploeg. Voor dat de eerste kans genoteerd kon worden was er een grote domper aan de zijde van Egchel. De doelman moest het veld geblesseerd verlaten na een stevige botsing met Teun Verhees. Toen na enkele minuten het spel weer hervat kon worden drong SVSH sterk aan. Er konden enkele grote kansen worden genoteerd maar de bal ging er maar niet in. Dennis Kanters trof de lat, Ruud Smits de rug van een medespeler en nog enkele momenten waar de bal naast of over het doel verdween. Hierdoor gingen de ploegen met 0-0 rusten.

Direct na rust had SVSH wederom de mogelijkheid de score te openen, Wesley Maas gleedt de bal echter naast het doel. Voor rust viel met enige regelmaat slordig spel te bespeuren en dat kreeg ook na rust een vervolg. Egchel schuwde de duels niet en kwam beter in het duel. De eerste gevaarlijke uitbrak was dan ook direct raak. Paul Ververgaert was in de counter de snelste en passeerde doelman Smits. Nog geen 10 minuten later hielp SVSH Egchel nog wat extra in het zadel. Slordig balverlies aan SVSH zijde werd genadeloos afgestraft toen wederom Ververgaert werd diep gestuurd. Ook nu faalde hij niet en hij kon zijn tweede van de middag noteren. Hierna herpakte SVSH zich toch weer enigsinds maar kwam niet goed meer in de wedstrijd. In de laatste tien minuten waren er nog een enkele 100% kansen om terug te komen in het duel maar de bal mocht er niet in. Bram van Mierlo kwam alleen voor de prima ingevallen reserve doelman maar gleed de bal naast. Teun Verhees plaatste hard in de korte hoek maar de doelman redde knap waardoor de 0-2 tot de laatste seconde op het bord bleef.

Na afloop van het duel bleek de vervangen doelman een dubbele scheenbeenbreuk te hebben opgelopen, dat betreuren wij als SVSH zeer en we wensen hem een spoedig herstel. Komende zondag gaat SVSH op bezoek bij VVV’03. Egchel ontvangt koploper SV Lottum.