22 augustus 2019 19:30

Accommodatie

Onbekend

Op donderdag avond 22 augustus speelde SVSH haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op eigen Sportpark tegen Cranendonck.

SVSH had een relatief makkelijke avond en liet goed voetbal zien. SVSH leidde met rust met 3-1 door doelpunten van Chris Schenk, Mike van de Moosdijk en Lex Klaver. Op slag van rust wist Cranendonck te scoren uit een strafschop.

Na de rust had SVSH wederom het betere van het spel en liep het via Lex Klaver en Dion Meeuws uit naar 5-1. Net voor het einde wist Cranendonck de doelman van SVSH nog te verassen met een afstandschot. Eindstand 5-2.

Dinsdag 27 augustus nemen SVSH 1 en 2 het thuis op tegen ASV`33. Aanvang 20.00 uur.