Datum

15 september 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

SOMEREN - SVSH ging zondag in een officieel duel op bezoek bij een tweede elftal, Someren 2. Om 11.00 trapte de ploegen af voor het laatste bekerduel. Someren 2, uitkomend in de reserve hoofdklasse was in zowel het begin van de eerste als tweede helft de sterkere ploeg. De rest van het duel deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder. Het was echter SVSH dat aan het langste eind trok.

Voor rust wist Freek van Bussel de score namens Someren te openen wanneer hij de te ver uit gekomen doelman Smits passeert en eenvoudig binnenschuift. Enkele minuten later rost Mike van de Moosdijk de gelijkmaker binnen op aangeven van Dennis Kanters. Na rust krijgt Someren enkele goede mogelijkheden om weer te scoren maar verzuimd het dat te doen. Ook SVSH heeft enkele mogelijkheden. Zij weten in de 83ste minuut wel te scoren. Op aangeven van Tijn van de Tillaar weet Lex Klaver de bal knap vanuit de lucht binnen te tikken, eindstand 1-2.

SVSH sluit de beker campagne met 6 punten op een tweede plaats achter poule winnaar Mifano. Komende zondag start SVSH de competitie met een thuisduel tegen SV Lottum.