15 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zondag 15 Oktober was SVSH te gast in Mierlo voor de wedstrijd MIFANO1 - SVSH1.
MIFANO doet het tot nu toe erg goed en behaalde in de eerste 3 wedstrijden maar liefst 7 punten. Met SVSH, dat nogsteeds puntloos is, als tegenstander is de thuisploeg op voorhand de favoriet.
Een zomers zonnetje overspoeld het zeer druk bezochte terras tussen het veld en de kantine. De sfeer zat er goed in.
De wedstrijd begon al meteen met een goede kans voor de thuisploeg, maar de bal werd tegen gehouden door doelman Smits. SVSH was duidelijk in betere doen dan de week ervoor, toen het met 1-6 ten onder ging tegen SJVV. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Beide teams wisten niet tot grote kansen te komen. Met deze 0-0 stand ging men de rust in. SVSH voelde dat er iets te halen was deze speelronde, bij deze 0-0 ruststand.
In de tweede helft bleef het spelbeeld haast ongewijzigd. MIFANO wist de druk iets te vergroten, maar de SVSH verdediging stond solide opgesteld. Het leek steeds meer op een 0-0 stand uit te monden. Echter, was het in de 75ste minuut alsnog prijs voor de thuis ploeg nadat het een afstandschot van ruim 20 meter strak binnen wist te schieten. De ontlading was dan ook erg groot bij de gastheren die zich haast verslikte in het stugge spel van SVSH.
Na deze goal was het de lange bal die bij haast iedere speler werd gehanteerd. SVSH pompte de ballen voor het doel, waar de thuisploeg ze weer weg roeide. Uiteindelijk wist SVSH nog zeer gevaarlijk te worden in de slotminuten, alleen kreeg de Heise spits even een black out en verspeelde de bal.
Met deze 1-0 stand vond de arbitrage het na ruim 95 minuten wel welletjes geweest.