Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Nadat de wedstrijd tegen DESM 4 keer werd afgelast, werd afgelopen zondag dan eindelijk de inhaalwedstrijd gespeeld. Op een strakke mat op sportpark de Plagge werd er met 3-0 gewonnen en heeft SVSH op de helft van de competitie 24 punten. Vorig jaar hadden we er op de helft van de competitie 25, maarja boeie.

In de eerste helft was het duidelijk dat SVSH de bovenliggende partij was, maar dit resulteerde nog niet in grote kansen. Een paar speldenprikjes van Maas, Smits en Klaver zorgde voor iedereen met een oranje-zwart hart helaas niet voor een voorsprong. Verdedigend stond het overigens wel goed. In de gehele wedstrijd heeft debutant keeper van Seccellen geen reddingen hoeven te verrichten. Er is zelfs geen enkele corner weggegeven.

Ondanks het overwicht moest SVSH er een tandje bij doen in de tweede helft. Schenk ging weer eens naar voren en verdiende een overduidelijke penalty. Benoemswaardig was dat dit de eerste keer was dat de bank van DESM echter niet schreeuwend langs de zijlijn stonden. In discussie gaan met de bank had ook geen zin. Zelfs toen de keeper tweemaal achter elkaar de bal oppakte, hadden ze hier uiterst goede argumenten voor waarom dit in dat geval toch mocht. De penalty werd resoluut binnen geschoten door vaste penalty nemer Ruud Smits. Een minuut of 10 later was het Stefan Maas die vanuit een ingooi alleen op goal af stromde en de bal beheerst binnen schoot. Het slotakkoord was wederom voor Smits. Wederom na een ingooi kon hij alleen op goal af om de bal rustig binnen te schieten. Ondanks dat er met 3-0 werd gewonnen is er geen assist gegeven met de voet! Woow! De score had nog verder kunnen oplopen, maar een inzet van Klaver ging rakelings over. Desondanks bleven de drie punten in de hei.

SVSH is dus goed uit de winterstop gekomen en is klaar om volgende week het op te nemen tegen onze paars-witte 'vrienden' uit Someren-Eind. Benieuwd wat de mannen uit de hei volgende week gaan maken, kom kijken naar de wedstrijd.