Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Op een grijze zondagmiddag heeft SVSH de goede lijn in de tweede periode weten door te zetten. Op sportpark de plagge werd buurman SSE in een niet al te mooie wedstrijd verslagen met 2-0. Dankzij deze overwinning blijft SVSH eerste staan in de tweede periode en heeft het koploper RKSVO benaderd tot 3 punten.

SVSH begon, net als op het begin van het seizoen, erg sterk aan de derby en wist dan ook na 5 minuten de openingstreffer te maken. Na een goede bal van keeper van Seccelen en geschutter in de verdediging van SSE kon Stefan Maas alleen op goal afstormen. Eenmaal in de zestien had de keeper geen andere optie dan de spits neer te halen, wat restuleerde in een strafschop. Deze werd feilloos in de winkelhaak geschoten door Warmerdam. Na deze goal was het eigenlijk wachten tot de tweede treffer van SVSH, maar deze bleef helaas uit. Het waren juist de gasten die aandrongen bij de goal van SVSH, maar grote kansen bleven gelukkig uit. Net als vorige wedstrijd, hield van Seccelen zijn goal schoon en hij heeft nu evenveel 'clean sheets' als zijn collega Coen Smits.

Ondanks het koude en grauwe weer, bleef iedereen in de tweede helft kijken. Gelukkig werd de neutrale toeschouwer warm van het mooie spel. In de tweede helft gebeurde er niet veel meer. SSE bleef ballen in de zestien pompen en de mannen van Roijakkers konden niet veel meer dan deze weg werken. Uiteindelijk viel dan toch de bevrijdende 2-0. Het was Wesley Maas die de bal onberispelijk hard binnen schoot. De geboren Someren-Eindenaar juichde uit respect voor zijn vorige club minimaal.

Na deze zakelijke overwinning kan SVSH zich gaan focussen op de volgende wedstrijd tegen Rood-Wit 67 uit Budel. Helaas zullen we dan niet compleet zijn. Stefan Maas heeft dan een aantal bezichtingen op villa's in zuid Italië, na zijn gruwelijke salarisverhoging bij Peeters. Net zoals gebruikelijk roepen we ook deze week de fan van de week uit. Deze week was dat Peter Prutjens. Gefeliciteerd! Wil jij ook fan van de week worden? Kom ons dan ook komende zondag aanmoedingen en maak kans op 100 V-Bucks of andere vette prijzen!