Burgemeester Smeijersweg 10
6039HB
STRAMPROY
tel. 0495-562110

Na de zure nederlaag tegen koploper RKSVO heeft SVSH zich uitstekend herpakt in de uitwedstrijd tegen Brevendia. Op een koude zondagmiddag wisten de mannen van Roijakkers dankzij een 1-3 overwinning de drie punten mee naar Someren-Heide te nemen.

Op het begin van de wedstrijd werd het direct duidelijk dat SVSH de betere voelballende ploeg was. Echter, grote kansen bleven nog even uit. Het duurde dan ook een minuut of 25 voordat er voor het eerst werd gescoord. Na een goede 'sjenkbal' van Maas kwam de bal bij Klaver terecht die de bal beheerst langs de keeper schoot. 5 minuten later was het Smits met een mooie rush langs de zijlijn die de bal panklaar voor de voeten van Klaver gaf die de bal in het doel schoot. Met een 0-2 voorsprong leek er niks aan de hand, maar toch viel de aansluitingstreffer van de gastheren. Met een 1-2 voorsprong ging SVSH de rust in.

Na de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en kwam SVSH nauwelijks in grote problemen. Met Badr in het veld stond de verdediging als een huis. Het slotakkoord van de wedstrijd kwam van Stefan Maas. Met een mooi afstandschot wist hij de keeper te verschalken en aan alle onzekerheid een einde te maken. Na de wedstrijd werd de wedstrijd gevierd bij 'het hapje', waar vooral Warmerdam genoot van zijn maaltijd.

Met deze overwinning is de stijgende lijn in de tweede periode doorgezet. Komende zondag staat de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. Thuis gaan de oranjemannen proberen de punten in huis te houden in een wedstrijd tegen DESM. Tot zondag!