Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

De vijfde wedstrijd van de periode is weer gewonnen door SVSH. In een wedstrijd waar SVSH alles behalve groots speelde, liet het veerkracht zien door in de laatste 15 minuten een achterstand om te buigen in een 3-2 voorsprong. Dankzij deze overwinning blijft SVSH bovenaan de periode staan.

De mannen uit de Hei wisten van te voren dat het een lastige wedstrijd zou worden, maar waren er wel van overtuigd de drie punten mee naar Someren-Heide te nemen. Voor de wedstrijd had trainer Roijakkers (alias Niels Klok) zich nog voorgedaan als goochelaar door een opstelling te bedenken waar zelfs de hoogstgeleerde professoren niet aan hadden gedacht. Dankzij deze fantasieopstelling was het begin van de wedstrijd voortvarend. Na een ''voorassist''  van van der Velden (83 kg.) wist Leyten de bal (geschonken door ''Vullers volwassen speeltjes'') panklaar te leggen voor Tom van Zoggel die de 0-1 op het scorebord zette. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen, maar na de openingsgoal hadden de gastheren het betere spel. Dit resulteerde dan ook in de eerste tegengoal voor doelman van Seccelen. Met een terechte 1-1 gingen beide elftallen de rust in.

Na de rust waren de mannen van Roijakkers nog niet helemaal wakker. Ze kwamen zelfs op achterstand na een goed uitgespeelde aanval, waar SVSH te slap verdedigde. Waar alle mensen die vanuit hun eigen huis de prachtige zinkfabriek kunnen aanschouwen dachten aan een overwinning, begon SVSH juist met voetballen. In de 75ste minuut wist de keeper van Rood-Wit nog een kopbal van van den Tillaar te stoppen, maar de rebound was een prooi voor vakantieman Smits. Een aantal minuten later was het Kanters die op aangeven van Warmerdam de bal van dichtbij binnen wist te tikken. SVSH gaf hierna niks meer weg en voetbalde de wedstrijd zakelijk uit.

SVSH blijft winnen in de tweede periode en hoopt deze lijn volgende week door te zetten. Indien SVSH volgende week wint bij DFO'20 en de uitslagen op de andere velden zijn gunstig, dan kan het al beslag leggen op de tweede periode. Kom dus volgende week het vaandelefltal aanmoedigen om 14:30 in Kelpen-Oler (de wedstrijd staat gepland om 14:30, maar het kan zomaar zijn dat deze 5 á 10 minuten later begint. Tijn van den Tillaar zal naar alle waarschijnlijkheid eerst nog een aantal minuten moeten knuffelen met zijn beste vriend van de tegenstander). Deze week was het niet spannend wie supporter van de week werd. Greetje Gal gefeliciteerd!