Heufkesweg 29
5768RR
MEIJEL
tel. 077-4662106

Na een slechte wedstrijd tegen Liessel vorige week, heeft SVSH zich uitstekend herpakt op sportpark 'De Starte' in Meijel. In een wedstrijd waarin de mannen van Roijakkers flink aan het stronken waren en STEFAN MAAS ZICH HAD VERSLAPEN, werd er met 0-4 gewonnen. Vooral Joost van der Velden kijkt terug op een sportieve wedstrijd.

SVSH had vooraf afgesproken dat het beter en scherper moest dan vorige week. Iedereen was dan ook fit en op tijd BEHALVE STEFAN MAAS, HIJ WAS TE LAAT. Om deze reden stond gelegenheidsspits Niels van Goch op zijn plek. SVSH begon vol strijd en passie aan de wedstrijd. Ondanks dat er af en toe stevige overtredingen werden gemaakt, trad van der Velden keer op keer op als mediator. Na een aantal speldenprikjes kwam verdiend de 0-1. Warmerdam had eigenlijk de kans om zelf uit te halen, maar hij coachte vakkundig van Goch die de bal uitstekend in de haak schoot. Waar iedereen ontzettend uitbundig de goal vierde, bleef van der Velden uiterst koeltjes. Een minuut hierna jaagde wederom van Goch goed door op de keeper die de bal pardoes tegen hem aanschoot, waarna de bal in het lege doel rolde. De storm van SVSH was nog niet gaan liggen, want enkele minuten later had Warmerdam een goede 'sjenkbal' over de grond die Klaver vakkundig langs de keeper schoot en hiermee SVSH op een 0-3 voorsprong zetten.

De tweede helft werd er minder gevoetbald en meer geworsteld. Nadat van der Velden TKO was gegaan, werd hij gewisseld voor Stefan Maas (Stefan was trouwens te laat). De laatste goal van de wedstrijd werd gemaakt door van Zoggel. Terwijl Meijel bezig was met de scheidsrechter haalde van Zoggel maar eens uit vanaf een meter of 25. Een onvervalste streep werd niet geparreerd door de keeper en SVSH stond voor met 0-4. Op het moment dat de tegenstanders weer met de scheidsrechter bezig waren, had Roijakkers het plan om zichzelf in het veld te brengen en de wedstrijd met 12 man verder uit te spelen, maar omdat de marge dusdanig groot was, besloot hij terug in zijn vak te gaan staan.

Ondanks dat de zondagmiddag wat onstuinig begon omdat niet iedereen vanaf het begin aanwezig was (Stefan) heeft SVSH met deze overwinning weer goede moed gekregen voor de wedstrijd van volgende week tegen Neerkandia om 14:30. Namens SVSH willen wij ook nog prins Dorus d'n urste feleciteren met zijn prinsenschap van C.V. De Heijsers.