Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

SVSH heeft haar derde overwinning op rij geboekt tegen VV Maarheeze. In de 'hugterwegkerkendijk' derby hadden beide ploegen niet heel veel kansen maar de mannen van de Kerkendijk wisten éénmaal het net te vinden en hiermee de drie punten in de hei de houden. De tweede periode is dankzij deze overwinnnig goed begonnen.

De mannen van Roijakkers wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden op het zware veld op sportpark 'de Plagge'. De eerste helft ging dan ook gelijk op met (af en toe) een voetballend SVSH en een Maarheeze dat vooral de lange bal hanteerde. Beide ploegen hadden de kans om de openingstreffer te maken maar waren niet succesvol in de afronding. Maas was nog het dichtstbij met een vrije trap op de lat. Ook deze wedstrijd is het weer duidelijk geworden waarom S. Maas geen stratenmaker is geworden. Bij dit beroep word je per meter betaald en in het geval van Stefan zou hij dan bijster weinig verdienen want meters heeft hij afgelopen zondag ook niet veel gemaakt, in tegenstelling tot zijn partner in de voorhoede. Het enige minpunt in de eerste helft was het wegvallen van van der Velden (hij speelde 0-0).

Na de rust had SVSH het geluk aan haar zijde. Klaver kreeg de bal fortuinelijk tegen zich aan van de keeper en bedankte hem hiervoor door de bal in het lege doel te schieten. Waar de supporters door het dolle waren, heerste er op het veld vooral respect voor het 'hok' van de gebroeders Smits. De laatste 20 minuten van de wedstrijd was het pompen of verzuipen voor SVSH. Langs de kant werd 'alles of niets' gezongen door een 100-tal VV Maarheeze supporters. Dit gezang had echter niet het gewenste effect, want voor iedereen met een SVSH-getint hart floot de goedfluitende arbiter gelukkig voor het einde van de wedstrijd en bleven de drie punten in de Hei.

SVSH is goed begonnen aan de tweede periode door direct een overwinning binnen te halen. Komende donderdag staat er een inhaalwedstrijd tegen RKSVO op het programma. Indien SVSH deze wedstrijd wint, leggen ze beslag op de eerste periode. Genoeg reden om te komen kijken!