Vrakkerveld 7
6002AZ
WEERT
tel. 0495-535850

SVSH heeft haar derde zege op rij geboekt door met 4-1 te winnen van F.C. Oda. De geduchte tegenstander van vorig jaar bleek ditmaal niet opgewassen te zijn tegen het elftal van Roijakkers. Op het goed bemeste sportpark in Weert wisten de mannen van SVSH1 een comfortabele 4-1 zege te boeken.

SVSH begon ontzettend sterk aan de wedstrijd en had een duidelijk overwicht. Na een minuut of 10 was het Smits die na een prachtige assist van Kanters de bal van afstand binnen wist te schieten. Pakweg 5 minuten later legde Van der Velden de basis voor een mooie aanval. Via Maas kwam de bal bij Klaver die de 2-0 wist te maken. Even later dacht Klaver zijn ploeg op een 3-0 voorsprong te zetten, maar tot iedereens verbazing stak de vlagger van F.C. Oda zijn vlag omhoog¹ en werd het doelpunt geannuleerd. Waar het eigenlijk 3-0 had moeten staan, scoorde F.C. Oda juist de aansluitingstreffer. Dankzij deze treffer begonnen ze beter te voetballen en was het SVSH dat opgelucht was toen het rust was.

Na de rust herpakte de mannen van Roijakkers zich en kwam het goede voetbal en strijdlust weer terug. De opluchtende 3-1 viel uiteindelijk ook. Via Warmerdam kwam de bal bij Stefan Maas terecht die vakkundig de keeper omspeelde en de 3-1 binnen wist te schieten. Een aantal minuten later viel de laatste goal van de wedstrijd. Een te korte terugspeelbal werd door Maas onderschept en dankzij zijn tweede sprint van de wedstrijd wist hij de 4-1 te maken. Guillllion maakte wederom de 90 minuten vol!

SVSH heeft dankzij de overwinning al 3 weken op rij gewonnen en heeft hierom volgende week wel een zondag rust verdiend. Wij wensen iedereen dan ook een fijne herfstvakantie toe!

¹ Er staat in het verslag vermeld dat tot iedereens verbazing de vlag van de vlagger omhoog werd te gestoken. We gaan er voor de goede orde vanuit dat de vlagger van dienst niet verbaasd was toen hij zijn eigen vlag omhoog stak. Om het verslag tot een goed lopend geheel te maken, vonden we het beter om het zinsdeel ''tot iedereens verbazing'' te laten staan in plaats van dit direct uit te leggen.