Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Afgelopen weekend hebben alle teams hun wedstrijd gewonnen, waaronder het vaandelteam. Onder leiding van mascotte Joost wisten de mannen van Roijakkers de drie punten in eigen huis te houden. Want er zijn 3 dingen zeker in het leven: de dood, Joost Br Gou Kr die z'n tikkies niet betaald en dat SVSH matig speelt tegen Rood-Wit '67 maar wel wint. Dit gebeurde afgelopen zondag dus ook.

Nadat mascotte Joost de bal (geschonken door sponsoren van SVSH) in de goal had geschoten konden de mannen van SVSH1 het goede voorbeeld volgen. SVSH begon dan ook voortvarend aan de wedstrijd. De eerste 25 minuten werd er ontzettend goed gevoetbald wat tot enkele grote kansen resulteerde.  Na vasthouden in de 16 wees de arbiter resoluut naar de stip voor een strafschop. Kanters schoot de strafschop kiezelhard op goal, maar wonder boven wonder hield de keeper de bal eruit. Het was echter een kwestie van tijd voordat de 1-0 viel. Waar S. Maas eerst nog op de keeper stuitte, trof hij hierna wel doel. Na een voorzet van Klaver was het Stefan 'muggenverdelger' Maas die de bal knap achter de keeper wist te schieten. Nog geen vijf minuten later was het weer raak. Na slecht uitverdedigen van Rood-Wit, wist W. Maas de bal op te pikken die hem vervolgens panklaar aflegde op Lex 'the cube' Klaver waarna de 2-0 op het scorebord tevoorschijn kwam. Vervolgens hadden Klaver, Maas en Warmerdam de kans om de score nog voor rust uit te breidden, maar wonderbaarlijk genoeg lukte dit niet. Het waren juist de gasten die vanuit een corner voor het eerst op goal kopte. Met een 2-1 voorsprong ging SVSH de kleedkamer in.

Na rust gaf SVSH een voetbalshow weg. Prachtige aanvallen, goed combinatiespel en mooie individuele acties werden allemaal op de mat gelegd. De bal ging er desondanks niet in. Uiteindelijk viel dan toch nog de 3-1. Het was Tim 'de fitte' Warmerdam die aan alle onzekerheid een einde maakte met een schot in de kruising.

SVSH heeft zich goed herstelt van het onnodig verlies van afgelopen week. De koppies staan weer allemaal dezelfde kant op en volgende week gaan we er weer alles aan doen om de drie punten in de hei te houden!