Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

SVSH heeft afgelopen zondag dankzij een gelijkspel beslag weten te leggen op de tweede periode en is daarmee verzekerd van nacompetitie voor de derde klasse. In een zware wedstrijd tegen FC Oda waren de kansen voor SVSH, maar zonder echt de keeper uit te testen, bleef het scorebord staan op een 0-0. Omdat Maarheeze niet wist te winnen, bleef SVSH bovenaan staan in de tweede periode en heeft het hiermee de eerste prijs van het seizoen binnen!

Voorafgaand aan de wedstrijd wisten de mannen van Roijakkers dat met een overwinning het periodekampioenschap een feit was. Met deze gedachte ging SVSH volop in de strijd wat in de eerste 10 minuten al voor een aantal kleine kansjes zorgde. Het zat echter niet mee in de afronding waardoor er nog niet gejuichd kon worden op sportpark de Plagge. FC Oda, dat gevaarlijk was in de counter, had ook moeite in de afrondig wat resulteerde in de brilstand met rust.

Na de rust veranderde er weinig in het spelbeeld. SVSH bleef aanvallen en kansjes creëren, Oda bleef gevaarlijk in de counter. Een aantal vrije schietkansen gingen helaas niet op goal waardoor de keeper van Oda ook niet echt is uitgetest. Een schot van Verhees in de laatste minuut zorgde bijna voor feest in Someren-Heide, maar dit schot ging helaas ook naast.

Na de wedstrijd heerste er een combinatie van teleurstelling en spanning aangezien we afhankelijk waren van het resultaat van Maarheeze. Uiteindelijk kwam het verlossende bericht dat Neerkandia haar sportieve plicht had gedaan door Maarheeze te verslaan en het periodekampioenschap een feit werd. SVSH mag zich gaan opmaken voor een historische nacompetitie naar de derde klasse en wie weet wat er nog meer allemaal kan gebeuren dit seizoen. Het tweede won natuurlijk haar wedstrijd en blijft hierdoor aan kop. Volgende week staat de kraker tegen Merefeldia op het programma. SVSH1 speelt volgende week een uitwedstrijd tegen Rood-Wit uit Budel dorplein, tot dan! Benieuwd naar het verslag van vorige week? Wij ook.