Een helft is genoeg voor de drie punten - Sport vereniging Someren-Heide

Een helft is genoeg voor de drie punten

SVSH 1 (zon)

4 - 1

Maarheeze 1 (zon)

Bram Verhees (kopbal)
20'
25'
Maarheeze (kopbal)
Assist: Stefan Maas
60'
Assist: Stefan Maas
Stefan Maas (schot)
70'

Competitie

4e klasse E

Datum

13 november 2022 14:30

Scheidsrechter

P. Ptak

Accommodatie

Sportpark De Plagge
Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

SVSH heeft de oranjeshirt derby tegen Maarheeze met 4-1 gewonnen en klimt dankzij deze overwinning naar de tweede plaats. De mannen van Roijakkers speelde de eerste helft erg slordig en kwamen niet goed in de wedstrijd. Na rust stond er een ander SVSH wat wel voetbalde en dit leidde ook tot een aantal kansen die werden omgezet in goals. Naast de overwinning was er weer een primeur op sportpark de plagge. Het was namelijk voor het eerst dat Guilion 'Kuyt' Leyten de bal binnen de lijnen heeft aangeraakt in de vierde klasse. 

Na de overwinning tegen SSE van vorige week was SVSH gebrand om de goede lijn voort te zetten tegen de buren uit Maarheeze. Dit was echter binnen de lijnen niet te zien. SVSH speelde onrustig, verspilde vaak de bal en liet de bal nu en dan over de zijlijn rollen. Desondanks kwamen de Someren-Heidenaren toch op voorsprong. Via Bram 'de toren' Verhees kwam SVSH op voorsprong dankzij een goede kopbal vanuit een corner. Tien minuten later besloot Maarheeze hetzelfde te doen vanuit een corner en zette hiermee de stand op 1-1. 

Hamlet, Macbeth, Romeo & Julia, Othello, waren niks vergeleken met het prachtige monoloog van trainer Roijakkers in de rust. Hij zette zijn mannen op scherp, hij zorgde voor passie en strijd en nog belangrijker hij zorgde ervoor dat zijn spelers gingen voetballen in de rust. Na vijf minuten was het Patrick 'Vasquez' Vereijken die op aangeven van Stefan Maas de bal keurig binnen schoot en SVSH op een verdiende 2-1 zette. Tien minuten later stond Vereijken weer op de juiste plek. Een afgeslagen bal landde bij de spits in de voeten en hij liet de keeper vervolgens kansloos. Na de 3-1 was het onze andere spits voor het slotakkoord. Stefan 'supersonic' Maas ontving de bal met een gelukje en haalde verwoestend uit. Waar Stefan in de eerste helft de bal nog Asten schoot, was de bal nu netjes in het netje. 

Na een goede helft heeft SVSH voor de derde keer op rij gewonnen en staat het inmiddels op de tweede plaats. Alleen SV Budel staat nog boven SVSH met vijf punten verschil. Volgende week kan SVSH dat gat naar twee brengen als het weet te winnen in Budel. Benieuwd of SVSH als eerste team punten kan meenemen vanuit Budel? Kom dan kijken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!