Vrakkerveld 7
6002AZ
WEERT
tel. 0495-535850

SVSH heeft in Weert tegen FC Oda de punten moeten delen. Na een goede eerste helft waar SVSH vaker had moeten scoren, was de stand na 90 minuten 2-2 en moesten beide teams genoegen nemen met één punt. In een fantasieopstelling hadden de mannen van Roijakkers zich in de eerste helft vaker moeten belonen met doelpunten. Door een gebrek aan scherpte in de afronding bleef het spannend en Weert met als gevolg dat het uiteindelijk 2-2 werd. Geen benoem waardige primeurs deze wedstrijd helaas.

De mannen uit Someren-Heide liepen vol verbazing de bestuurskamer uit na het horen van de opstelling van hun trainer. Meerdere spelers niet op hun vaste plaats, wat zorgde voor een interessante wending in de kleedkamer. Ondanks deze fantasie opstelling, begon SVSH erg sterk aan de wedstrijd. Het was echter een gebrek aan scherpte voor de goal waardoor de openingstreffer uit bleef. Na een prachtige aanval was het dan toch raak. Na een scherpte voorzet was het Maas die de bal goed terugbracht waardoor Tom 'de minutenman' van Zoggel zijn eerste goal in het eerste kon maken. Een kwartier later was het de speler die inmiddels is vastgeroest in de spits, Tijn 'slenderman' van den Tillaar die uit een corner de bal binnen wist te koppen. FC Oda klaagde bij de scheidsrechter over dat de lengte van Tijn hem een oneerlijke voorsprong gaf, waarop Tijn antwoordde: ''het doel heiligt de middelen'', waarna het geklaag abrupt stopte. Helaas kreeg FC Oda op slag van rust een penalty die de spits niet onbenut liet. Met een 1-2 voorsprong ging SVSH de rust in.

In de tweede helft was het voetbal een stuk minder goed en onverzorgd. SVSH creëerde weinig kansen en SVSH moest steeds meer verdedigen om een tegentreffer te voorkomen. Uiteindelijk viel dan toch de gelijkmaker. Via een klutsbal viel de bal achter keeper Smits en was de 2-2 een feit. Vervolgens werd er door beide ploegen niet meer gevoetbald en was de 2-2 ook de einduitslag.

Het is duidelijk dat SVSH voetballen op vreemde bodem erg lastig vindt. De komende wedstrijd mogen de mannen van Roijakkers weer op de plagge voetballen tegen Rood-Wit '67, waar ze er weer alles aan gaan doen om de overwinning over de streep te trekken. De vorige wedstrijd hadden Coen Smits en Stan van de Kruijs overigens hun 250ste wedstrijd voor onze prachtclub. GEFELICITEERDTD