Schuttersstraat 19
5715BH
LIEROP
tel. 0492-331589

SVSH heeft haar eerste wedstrijd na de winterstop met 2-1 gewonnen. In de derby tegen SV Lierop waren de mannen uit Someren-Heide de betere ploeg en heeft het verdiend de drie punten mee naar huis genomen. Dankzij twee goals van Stefan Maas heeft SVSH nog steeds de volle buit in de tweede periode te pakken en staat het vijf punten los in diezelfde periode.

SVSH begon net als Lierop niet al te sterk aan de wedstrijd. Her en der werden een aantal kleine kansen gecreëerd, maar niet echt kansen waar het publiek warm van werd. Het duurde dan ook tot de 25ste minuut totdat het publiek een goal zag. Helaas voor iedereen met een oranje hart viel dit doelpunt in de goal van keeper Smits. Een van richting veranderd schot zorgde ervoor dat Coen kansloos was. Na deze goal ging SVSH beter voetballen en werden er een aantal grote kansen gecreëerd die nog niet werden omgezet in goals. Uiteindelijk viel de gelijkmaker nog net voor rust. Na goed voordeel geven van de arbiter kwam de bal dankzij Van de Moosdijk bij Stefan 'supersonic' Maas terecht die de bal beheerst langs de keeper schoot.

Na de rust gingen de mannen van Roijakkers vol goede moed de tweede helft tegemoed. Het spelbeeld veranderde weinig en het was eigelijk wachten tot de 2-1 van SVSH viel. Deze viel gelukkig in de 65ste minuut. Kanters gaf de bal verstandig aan Stefan die de bal van een meter of 16 binnenkant paal binnen schoot. SVSH liet hierna nog een aantal kansen onbenut om de score verder uit te breiden, maar de goal bleek genoeg te zijn voor de drie punten.

Na de wedstrijd werd er nog volop gefeest door beide ploegen in de kantine. Daarnaast was dit de eerste wedstrijd in de nieuwe shirtjes van SVSH (waar we zo blij mee waren dat we ze waren vergeten in de kantine van Lierop), kon Stefan Maas voor het eerst in een gesprek naar onder kijken in plaats van naar boven en zorgde Coen Smits voor stroombesparing voor de kantine van Lierop. Na de overwinning staat SVSH op een tweede plek, drie punten achter lijstaanvoerder Budel. Komende zondag staat de topper tegen nummer drie RKSMV uit Meijel, een wedstrijd waar SVSH nog iets heeft goed te maken. Het tweede won ook haar wedstrijd en klimpt dankzij deze overwinning naar de eerste plek. Benieuwd of het eerste en het tweede komende zondag weer gaan binnen? Kom kijken op sportpark 'de Plagge'!