Gehavend SVSH niet sterk genoeg voor de punten. - Sport vereniging Someren-Heide

Gehavend SVSH niet sterk genoeg voor de punten.

RKMSV 1 (zon)

1 - 0

SVSH 1 (zon)

Competitie

4e klasse E

Datum

2 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

G.H.G. de Bruijn

Accommodatie

Sportpark De Starte
Heufkesweg 29
5768RR
MEIJEL
tel. 077-4662106

SVSH heeft haar tweede wedstrijd in de vierde klasse niet weten te winnen. In een wedstrijd tegen RKSVM uit Meijel was SVSH in de eerste helft de betere partij, maar vergat het zichzelf te belonen middels een goal. In de tweede helft wist RKSVM via een hoop geluk wel een goal te maken en vervolgens niks meer weg te geven. Op de verliespartij na was er ook een negatief persoonlijk record voor trainer Roijakkers aangezien hij voor het eerst in zijn loopbaan een wedstrijd in de vierde klasse verloor.

SVSH begon de wedstrijd vol goede moed en zelfvertrouwen na de spetterende overwinning op SV Lierop een week eerder. Het veldoverwicht was dan ook voor de mannen uit Someren-Heide. Goed voetbal was te zien op het veld in Meijel, maar de doelpunten bleven voor beide ploegen uit. In de eerste helft waren het Maas, Maas en van Mierlo met kansen op de openingstreffer, maar deze werden tot spijt van de 2460 SVSH supporters niet omgezet in goals. 

In de tweede helft veranderde het spelbeeld ten opzichte van de eerste helft. Na 10 minuten waren het de heren uit Meijel die brutaal de leiding namen na een frommel goal. De verdediging van SVSH kon de bal niet goed weg werken, met als gevolg dat de bal achter keeper Smits werd geschoten. Vanaf de bank zag Tijn van den Tillaar het allemaal gebeuren en sprak de volgende woorden: ''Onfortuinlijk is het onze opponent die gezwijnd lijkt te hebben. In de schoot der toekomst verborgen zijn is wat ik nu overvind''. En Tijn had niet ongelijk, want na de goal van Meijel werd het voetballen een stuk lastiger. Dit resulteerde in enige frustratie van van der Velden, wat hij moest bekopen met een gele kaart. Op een paar kleine mogelijkheden na, werd er weinig tot niets gecreërd en was het Meijel die er met de drie punten van door ging. 

Een goede eerste helft werd niet beloond, en vervolgens zijn de mannen van Roijakkers zonder punten naar huis moeten gaan. Volgende week is er weer een nieuwe kans voor de drie punten in de thuiswerdstrijd tegen Cranendonck. Benieuwd of SVSH zich revalideert van het verlies? Kom kijken komende zondag om 14:30 op sportpark de Plagge!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!