Graanmolen 4
6091PN
LEVEROY
tel. 0495-652087

In een minder spectaculaire wedstrijd dan normaal wist SVSH met 0-4 te winnen van de mannen van Leveroy. Dankzij deze overwinning kunnen de mannen van SVSH1 komende zondag kampioen worden. Op de overwinning na was het ook trainer Roijakkers met een persoonlijk primeur aangezien hij voor het eerst in zijn trainer loopbaan zestien keer achter elkaar ongeslagen bleef.

Op bezoek bij Leveroy werd vooraf duidelijk dat er hier geen punten mochten worden verspild en daarom begon SVSH sterk aan de wedstrijd. Dit leidde tot een aantal kleine kansjes die helaas niet werden omgezet tot grote kansen. Uiteindelijk viel de 0-1 dan toch. Na een lange bal was het Kanters die de bal door wist te tikken en Erwin 'de worstelaar' Toonders wist de bal binnen te schieten. Enkele minuten later ging Schenk op avontuur op de helft van de tegenstanders en met een goede actie wist hij een vrije trap te verzilveren. Kanters bracht de bal voor en Tijn 'slenderman' van de Tillaar kreeg alle ruimte om vrij in de koppen. HIermee werd de ruststand op 0-2 bepaald in het voordeel van de hei.

Na de rust veranderde er niet veel in het spelbeeld. SVSH had veel de bal en probeerde met goed verzorgd voetbal kansen te creëren. Via een corner en een heuze scrimmage wist Tijn 'slenderman' van den Tillaar van dichtbij zijn tweede van de wedstrijd binnen te koppen. De laatste goal van de wedstrijd kwam op naam van van Mierlo. Na een mooie aanval had Maas een goede voorzet in huis die Bram 'b-mëistro' van Mierlo wist om te toveren tot een goal. Met deze goal wisten de mannen van SVSH een zakelijke 0-4 overwinning te boeken.

Waar het eerste wel wist te winnen, wist het tweede en de dames dit helaas niet te doen. Met de drie punten die het eerste heeft binnengehaald is  SVSH een stap dichterbij het kampioenschap. DIt kampioenschap kan aankomende zondag al worden gerealiseerd. In het geval dat SVSH haar wedstrijd tegen Egchel weet te winnen en Nieuw Woensel verliest van Tongelre is SVSH kampioen. DIt is iets wat je niet wilt missen. Tot zondag!