Baldessenweg 1 C
6034RN
NEDERWEERT-EIND
tel. 0495-632618

Na 104 dagen wachten mocht SVSH1 dan weer eindelijk een competitiewedstrijd spelen. In Nederweert-Eind wonnen de mannen van Roijakkers met 0-1 van Eindse Boys en wist dankzij puntverlies van concurent Tongelre de koppositie in handen te nemen!

Op donderdagavond 10 maart gingen de mannen van SVSH1 vol moed naar Nederweert om daar hun 8ste overwinning op rij te bemachtigen (een persoonlijk record voor trainer Roijakkers). Tijdens de eerste helft bleek het spelbeeld zoals verwacht. SVSH had de bal en Eindse Boys leverde ontzettend veel arbeid om het scoren zo moeilijk mogelijk te maken. Het was Bram van Mierlo die als eerste doel trof, maar helaas voor alle fans die aanwezig waren, werd deze goal afgekeurd wegens duwen. Even later was het dan toch raak. Na een vrije trap wist Bram 'B' van Mierlo de bal op de lat te koppen waarna Tijn 'spaghettiman' van den Tillaar de bal op de lijn binnen kon koppen. Dit was het laatste lichtpuntje van de eerste helft, aangezien een paar minuten hierna de lampen op het hoofdveld pardoes uitvielen. Waar menig supporter al dacht aan einde wedstrijd, wist Eindse-Boys snel een nieuw veld met lichten gereed te maken waardoor de eerste helft kon worden uitgevoetbald.

In de tweede helft was er een ander spelbeeld te zien. Het was nu vooral Einde Boys dat aandrong waardoor SVSH niet meer aan voetballen toe kwam. Met man en macht werd er gestreden om de bal zo ver mogelijk van de eigen zestien te houden. SVSH creërde nog wel een aantal kansen via Stefan Maas, maar deze werden helaas niet omgezet in doelpunten waardoor het tot het einde spannend bleef in Nederweert-Eind. Op een bal op de paal na, kreeg keeper Smits het overigens niet benauwd. Keeper Smits had een persoonlijk triomf aangezien hij voor het eerst dit seizoen de nul wist te houden. Na een wedstijd met kramp, lichtuitval en hard werken wisten de mannen uit de Hei de drie punten mee naar huis te nemen.

Dankzij de overwinning op Eindse-Boys en het verlies van Tongelre staat SVSH momenteel eerste met drie punten voorsprong op de nummer twee. Een unicum, want zelfs vedette Erwin Toonders (37 jaar) heeft in zijn SVSH carriere nog niet bovenaan gestaan, tot nu! Komende zondag moet SVSH1 weer uit, maar deze keer wordt er geprobeerd om de punten van Egchel af te pakken. Tot dan!