Emmastraat 50
5981BP
PANNINGEN
tel. 077-3071007

Dankzij het verlies van voormalig koploper Tongelre had SVSH op zondag 13 maart de uitgelezen kans om de periode te winnen. Reglementair moet SVSH nog een inhaalwedstrijd voetballen, maar de kans wordt steeds groter dat deze wedstrijd niet zal worden gespeeld. Na de 0-3 winst op Egchel besloten de mannen van Roijakkers om de periode te vieren. Niet alleen werd er gewonnen van Egchel, maar zowel Roijakkers als Smits hadden een persoonlijk primeur. Roijakkers won voor het eerst acht wedstrijden op rij, Smits hield voor het eerst dit seizoen twee keer achter elkaar de 0.

SVSH, dat deze wedstrijd voor het eerst als koploper begon, had direct het geluk aan haar zijde. Het was Mike 'Moos' van de Moosdijk die direct vanuit een corner voor de 0-1 zorgde. Een superstart voor de jonkheren uit Someren-Heide. De snelle 0-1 van Mike bleek geen voorbode te zijn voor een wervelende eerste helft. Na de 0-1 werd het voetbal slordiger, was de focus even verdwenen en bleven de kansen achter wegen. Gelukkig voor SVSH hadden de mannen van Egchel 1 ook geen kansen gecreërd. Na een helft met de vroegste drinkpauze pauze in de historie ging het eerste met een 0-1 voorsprong naar de thee.

In de rust was trainer Roijakkers alles behalve tevreden en droeg een preek voor waarin hij zijn team toesprak met woorden waarvan zelfs oud filosoof Socrates een puntje aan kan zuigen. SVSH was duidelijk wakker geschrokken van deze preek en begon direct in de tweede helft goed te voetballen. Na een aantal mooie aanvallen was het dan eindelijk raak. Het was Tim 'de fitte' Warmerdam die een rebound binnen wist te tikken en hiermee SVSH op een 0-2 voorsprong wist te zetten. Het slotakkkoord was voor onze jonge superspits. Na een goede steekbal van Bram 'B-mëister' van Mierlo, was het Stefan 'supersonic' Maas die met zijn snelheid zijn tegenstanders wist te omspelen om vervolgens de bal rustig binnen te tikken en wist hiermee de einduitslag op 0-3 te zetten. Extra complimenten voor de 'BTC-muur' (Bram, Tijn, Chris muur) voor het niet weggeven van een kans voor de tegenstander. Hiermee hoefde keeper Smits niet te douchen aangezien hij niet had gezweet.

Na de 0-3 overwinning staat SVSH nog steeds bovenaan en gaat het volgende week alles er aan te doen om dit zo te houden. Komende zondag staat de lastige thuiswedstrijd tegen Rood-Wit op het programma. Het tweede won afgelopen zaterdag haar wedstrijd met 4-3 van Eindse Boys (mede dankzij een hatrick van Tom van Zoggel). De dames wonnen in de laatste minuut ook haar wedstrijd met 1-0 en dit werd gevierd samen met de 250ste wedstrijd van Ingrid Kuijpers. Benieuwd of SVSH haar koppositie kan behouden, kom volgende week kijken om 14:30 op sportpark de Plagge!