Bokkenrijdersstraat 1
6005ST
WEERT
tel. 0495-562133

In de tweede kampioenswedstrijd binnen 5 dagen is het SVSH gelukt om officieel kampioen te worden. SVSH kon het kampioenschap alleen nog maar mislopen als het de laatste 3 wedstrijden met meer dan 7-0 zou verliezen. Dit werd in Tungelroy niet gedaan. Tegen Cresentia werd er, mede dankzij een 'super hatrick' (4 goal) van Erwin 'de worstelaar' Toonders wonnen de mannen uit Someren-Heide met 6-1 en is SVSH officieel kampioen. Op het kampioenschap na was het ook trainer Roijakkers met een persoonlijk primeur aangezien hij voor het eerst in zijn trainer loopbaan achtien keer achter elkaar ongeslagen bleef.

PAS OP! Door een druk feestweekend met onder anderen een legendarische middag op de platte kar, kunnen wat details van het verslag ontbreken. Zowel SVSH als Cresentia stelt zich niet aansprakelijk voor enige imperfectie in het verslag.

SVSH ging met een bus vol supporters en spelers richting Cresentia. Waar menig supporter er van overtuigd was dat het kampioenschap werd binnengehaald, waren de spelers van SVSH daar nog niet zeker over. Zij hadden namelijk de vorige wedstrijd nog op hun netvlies staan, waar een 'krappe' zegge van 13-2 werd geboekt. Om deze reden gingen de mannen van Roijakkers, Verhees, van Bogget, Hesius en Nijssen vol aan de bak tijdens de wedstrijd. Dit leidde dan ook tot de eerste goal van Toonders. Na een mooie aanval schoot iemand de bal tegen het bovenbeen van Erwin 'de worstelaar' Toonders waarna de bal over de doellijn rolde. Even later was het diezelfde Toonders die de bal wist binnen te tikken na wederom een mooie aanval. Tijdens de eerste helft was SVSH heer en meester en wist het ook een corner af te dwingen. Voor Tijn 'slenderman' van de Tillaar voelt een corner eigenlijk als een strafschop en dit werd afgelopen donderdag weer duidelijk. Hij kopte de bal snoeihard in de goal en zette hiermee SVSH op een comfortable 3-0 voorsprong. Voor rust nog wist Toonders zijn hatrick te complementeren. Wederom stond hij op de juiste plek om de bal over de doellijn te schieten. Indien Toonders volgende wedstrijd weer een hatrick maakt dan is de 'golden hatrick' (drie wedstrijden achter elkaar een hatrick) een feit en daar hoort het weggeven van een vatje natuurlijk bij van de man in kwestie.

Na rust veranderde er weinig in het spelbeeld. De twee heren die voor rust de goals wisten te maken, deden dit na de rust weer. Uit een 'strafschop' viel de bal pardoes voor de voeten van Tijn 'slenderman' van de Tillaar die de bal over de lijn wist te punteren.  Na het scoren sprak hij de volgende woorden ''Nimmer had ikzelf deze gelukzaligheid verwacht bij het aantreden van deze krachtmeting. Eurforie is wat mij geschied en ik wens voor ieder ander een dergelijk gemoedsbeweging'' (van de Tillaar, 2022). Iedereen keek Tijn raar aan. Het slotakkoord was natuurlijk voor Toonders. Na een goede voorzet van van Mierlo was het onze worstelaar die de bal over de lijn wist te tikken. Er werd nog eenmaal gescoord, maar helaas was dat door de tegenstander. Tijdens een corner was SVSH afgeleid door een vuurwerkshow langs de kant en door dit gebrek aan scherpte wist de speler van Cresentia de bal binnen te koppen.

Na de wedstrijd was het dan officieel. SVSH IS KAMPIOEN. Voordat de Someren-Heidenaren naar huis gingen werden er nog wat foto's gemaakt, een paar drankjes genuttigd en werd een mooie bos bloemen overhandigd door de aanvoerder van Cresentia. Een super sportieve actie, bedankt hiervoor! Ondanks dat SVSH nu dan officieel kampioen is, moeten er nog twee wedstrijden worden gespeeld. De eerstkomende wedstrijd staat 29 mei op het programma tegen RKSVV. We hopen dan alle supporters weer te zien, tot dan!