Toonders wijst SVSH de weg

Rood Wit'67/Plus 1 (zon)

3 - 6

SVSH 1 (zon)

Harm Derks (schot)
5'
10'
Assist: Stefan Maas
Steef Damen (kopbal)
30'
Jordi (kopbal)
40'
45'
... (scrimmage)
55'
Assist: Stefan Maas
60'
Assist: Stefan Maas
75'
Assist: Wesley Maas
80'
Stefan Maas (kopbal)

Competitie

5e klasse C

Datum

24 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

B.W.A. van Ool

Accommodatie

Sportpark d'n Opkikker
Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

SVSH heeft op bezoek bij Rood-Wit de drie punten naar huis weten te brengen. Van een goede eerste helft was geen sprake, maar de mannen van Rooijakkers herpakte zich en mede dankzij een hatrick van Toonders won SVSH met 3-6.

SVSH begon ontzettend matig aan de wedstrijd tegen Rood-Wit '67. Het resulteerde dan ook in de 1-0 van de gastheren. In de 16 werd een afgeslagen corner via de binnenkant van de paal binnengeschoten. SVSH schrok zich wakker en wist er een tandje bij moest worden gezet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Gelukkig voor SVSH was Toonders attent en fel en trok 5 minuten later de stand weer gelijk met een goede goal. Ondanks dat SVSH nog niet in de 16 was geweest, was het de eerste keer direct raak. Erwin die deze maand 4 keer bij een brlft aanwezig moest zijn, was deze zondag zelf het middelpunt van de belangstelling. Desondanks was het feestje even later bij de andere kant. Waar het even leek dat SVSH moed uit deze goal kon halen, bleek niks minder waar. Rood-Wit was een stuk feller en kreeg ook meerdere kansen. Aan de hand van deze kansen wisten de gastheren ook 2 maal te scoren. Twee identieke kopballen in de 16 werden omgetoverd in goals waardoor SVSH tegen een 3-1 achterstand aankeek. Vlak voor rust was het echter Chris Schenk die goed doorging en een eigen goal afdwingde bij de tegenstanders, waardoor SVSH toch vol moed de rust in ging.

Tijdens de rust draagde trainer Rooijakkers een poetische donderspeech voor wat menig Shakespeare liefhebber als muziek in de oren zou hebben geklonken. De speech bleek zijn vruchten af te werken, want SVSH kwam veel beter uit de kleedkamer dan de eerste helft. De gelijkmaker werd ook redelijk snel na de rust gemaakt en deze kwam wederom van de voet van Toonders. Na een goede steekpass van Stefan Maas was het Toonders die de bal koeltjes in de goal schoot waardoor de stand weer gelijk was. 5 minuten later was het dezelfde combinatie tussen Maas en Toonders en complementeerde Toonders zijn hattrick. Een goed weekend voor Toonders die zatermiddag na zijn worstelwedstrijd, savonds aanwezig was bij een brlft en zondagmiddag een hattrick maakte. De vlagger van Rood-Wit bleef ook zijn vlag maar opsteken, maar een goed fluitende van Ool negeerde zijn assistent en liet hem met zijn mond vol tanden staan. Toonders vond het hierna wel welletjes en forceerde een publiekswissel door naar z'n hamstring te grijpen. Na deze wissel wist invaller 'B' van Mierlo de 3-5 binnen te schieten. Zijn schot werd van richting veranderd en viel pardoes over de keeper wat werd gevolgd door een stoïcijnse juich van de spits. De 3-6 werd uiteindelijk gemaakt door Stefan, 'de ouwe diesel' Maas. Na het geven van drie assisten, kreeg hij nu zelf de kans om de bal binnen te koppen. Maas was, ondanks drie assisten en een goal, toch nog onzeker of hij wel in het wedstrijdverslag zou komen, dus besloot hij voor de zekerheid in het slot van de wedstrijd nog een gele kaart te pakken, tot frustratie van Tim, 'de fitte' Warmerdam, die net een rush naar voren wilde maken.

Na een matige eerste helft liet SVSH zien dat het heel goed kan voetballen in de tweede helft en wist op deze manier de drie punten mee terug te nemen naar Someren-Heide. Er werd dit weekend voor het eerst dit seizoen door geen van de seniorenelftallen verloren. Reden voor een feestje, vond ook Tim Warmerdam, die niet te stoppen was in de kantine. Komende zondag onvangt SVSH de gasten uit Leveroy. Het tweede speelt zondag in Asten om 10:00. Heb jij de verborgen boodschap in dit verslag gezien? Plaats een reactie in de comments en maak kans op een Meet & Greet met iemand van de spelers van SVSH1!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!