Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Op zondag 7 november kwamen de buren uit Sterksel op bezoek om drie punten mee naar huis te nemen. De mannen van Roijakkers werkte hier echter niet mee mee. In een goede wedstrijd van SVSH werd onder aanvoering van mascotte van de week Bram van de Einden met 4-1 gewonnen.

Trainer Roijakkers benadrukte voor de wedstrijd nog dat hij graag zijn vijfde wedstrijd achter elkaar wilde winnen, dit was hem namelijk nog nooit gelukt. De jonkheren van Niels gingen dan ook vol in de strijd en dit resulteerde al vroeg in de verdiende voorsprong. Waar de keeper van Sterksel nog een antwoord had op het schot van Stefan, was het 'Moos' van de Moosdijk die de rebound binnen kon schieten. Hierna bleef SVSH goed voetballen maar wist helaas niet vaker het netje te vinden. Dit lukte de boomlange aanvaller van de tegenstander wel. Doordat er niet werd ingegrepen, kon de spits vanaf eigen helft richting de goal stormen en schoot hij beheerst de 1-1 binnen. Hier liet SVSH het natuurlijk niet bij zitten, en voor de rust werd de 2-1 nog binnengeschoten door de al weken goed spelende worstelaar Toonders. Toonders, die tegen de helft van de tegenstanders broer, neef (niffo) of buurman moet zeggen aangezien hij meestal te vinden is in Sterksel, schoot de bal van dichtbij hard binnen. Dankzij deze goal ging SVSH met een voorsprong de rust in.

Ergens tijdens de rust gaf trainer Roijakkers een tip wat kon bijdragen aan het veilig stellen van de drie punten. Niels gaf aan dat wanneer je meer scoort het winnen van wedstrijden makkelijker wordt. In de eerste minuten van de tweede helft was het Stefan 'sonic' Maas die doel troef.  Terwijl  menig speler van Sterksel dacht dat de bal uit was, zag 'haviksoog' Nijssen dat de bal nog netjes binnen de lijnen was. Niemand van Sterksel was attent genoeg en via Mike belandde de bal bij Stefan waarna hij de bal beheerst in de onderhoek wist te plaatsen. Aan het spelbeeld veranderde deze goal niet veel. Kansen bleven zich voordoen voor SVSH, Sterksel bleef de bal wegschieten. Er werd uiteindelijk nog een keer gescoord door Lex 'de machine' Klaver. Een voorzet van Rick 'de krul' van Tulden werd 'zlatan achtig' met de volley in een keer binnengeschoten door de aanvoerder. WAT EEN GOAL. Complimenten dan ook vanuit de verslag-commissie voor dit oogverblindende kunststukje.

Ondanks een 4-1 overwinning was er toch echt 6 keer gescoord door de mannen van de Hei. Enerzijds was het van de Tillaar die, ondanks zijn schorsing, op de zaterdagavond al had gescoord. Anderzijds was het mascotte van de week Bram, die op het begin van de wedstrijd een mooie goal wist te maken en hiermee de oranjemannen extra moed gaf voor de wedstrijd. Na de wedstrijd heeft hij het nog erg naar zijn zin gehad in de kantine.  Het tweede wist een punt over te houden aan de wedstrijd tegen Eindse Boys 2. Volgende week heeft alleen het derde een wedstrijd op het programma staan. De week daarna staat de topper tegen Tongelre op het programma. Weet SVSH deze wedstrijd met 0-9 te winnen, dan is de periodetitel een feit! Niet alleen tijdens de wedstrijd, maar gedurende de week is Willem 'haviksoog' Nijssen ook ontzettend scherp. Hij was namelijk degene die de geheimde boodschap goed had geraden en heeft hiermee de meet&greet gewonnen. Willem mag met een speler naar keuze een middag naar speeltuin Prinses Irene. Wil jij nu ook kans maken op een meet&greet met een van Roijakkers zijn onderdanige, raad de boodschap en win!