SVSH 1 (zon) - Leveroy 1 (zon)

SVSH 1 (zon)

4 - 2

Leveroy 1 (zon)

Competitie

5e klasse C

Datum

31 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

P. Ptak

Accommodatie

Sportpark De Plagge
Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

WhatsApp_Image_2021-10-31_at_16.39.23.jpeg

Op 31 oktober waren het de heren uit Leveroy die werden ontvangen op sportpark de Plagge in Someren-Heide. In een middag met veel kaarten en goals was het mede dankzij mascotte van de week Mads Tomassen SVSH dat met 4-2 de winst wist binnen te halen. 


Gedreven waren de mannen van Roijakkers om de drie punten in de hei te houden.  Enerzijds stond SVSH tweede, anderzijds nam Leveroy de elfde plek in beslag. Super voetbal werd er gespeeld op het begin, wat resulteerde in drie punten die in de hei bleven.  Complimenten aan SVSH, dat erg sterk begon aan de wedstrijd, veel de bal had en hierdoor ook genoeg kansen gecreërd.  Het vizier van Toonders 'de worstelaar', stond net als vorige week, ontzettend scherp aangezien hij een afgemete voorzet direct binnenschoot. Ondanks dat Toonders achter de verdediger bleef,  werd de goal wegens buitenspel afgekeurd. Rook kwam  uit de oren van Toonders, die het hier niet bij liet zitten en even later op de keeper van Leveroy af ging.  Sil Verwijt, keeper van Leveroy, wordt over het algemeen niet warm of koud van een spits die aan het jagen is, maar als er zo'n grote worstelaar op je af komt is dit wel andere koek. Toonders pakte de bal van de voeten van de keeper af en schoot beheerst de 1-0 binnen. SVSH ging door met het goede spel en via een aantal mooie combinaties kwam de bal via 'de machine' Klaver met een gelukje bij Toonders die de bal wederom rustig tussen de palen schoot. SVSH had via Kanters (bekend om het organiseren van leuke feestjes) in de eerste helft nog een goede kans om de score hoger op te laten lopen, maar zijn stifje werd niet omgezet in een goal. 

Na de rust veranderde er niet veel in het spelbeeld, behalve dat SVSH iets minder scherp was. Dit resulteerde dan ook in de aansluitingstreffer van Leveroy. Keeper Smits was net een paar centimeter te klein, waardoor hij de bal niet goed kon vangen, waardoor deze hierna werd ingeschoten. Ondanks deze aansluitingstreffer, bleven de kansen voor SVSH. Via de rebound wist 'B' van Mierlo ook zijn goaltje mee te pikken waardoor de marge weer op 2 stond. Even later was het Tijn 'Ramos' van de Tillaar met een 'schepijs' voorzet waarmee 'Moos' van de Moosdijk de bal binnen kon koppen. Door deze 4-1 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht, echter waren het de zenuwen van Tijn die de wedstrijd weer spannend maakte. Van de Tillaar was namelijk erg zenuwachtig voor zijn 16de verjaardag op de maandag na de wedstrijd omdat hij niet wist of hij wel genoeg verjaardagskaarten zou krijgen. Om ervoor te zorgen dat hij minimaal drie kaarten zou krijgen, besloot Tijn maar 2X geel en 1X rood te krijgen. Met 10 man wist SVSH nog een goal te incasseren en zelf nog een aantal kansen te creëren, maar de eindstand bleef 4-2. Van de Tillaar had ondanks zijn rode kaart toch nog een geslaagde avond aangezien hij savonds nog een extra cadeautje mocht uitpakken, tot frustratie van Boer Teun. 

Met 3 punten verstevigt SVSH de tweede plek, met 3 punten achterstand op Tongelre. Mascotte van de week Mads Tomassen scoorde ook nog op het begin van de wedstrijd en had een leuke dag gehad op het voetbalveld en in de kantine. In dit verslag willen we ook een rectificatie plaatsen, op verzoek van hoofdtrainer Roijakkers aangezien in vorige verslagen steeds zijn naam fout werd geschreven. Hierbij moet worden vermeld dat dit niet aan de verslag commissie ligt, maar waarschijnlijk is dit het gevolg van een 'hacker'. Jari Warmerdam is ingeschakeld voor verder onderzoek. Het tweede verloor helaas haar wedstrijd tegen Asten met 2-1. Volgende week staat er voor het tweede een wedstrijd tegen Eindse Boys op het programmar. SVSH1 mag het gaan opnemen tegen Sterksel. De geheime boodschap van het vorige verslag was te vinden door de eerste letter van de eerste 10 zinnen achter elkaar te zetten. Als dit op de juiste manier werd gedaan, kwam de boodschap 'SVSH is goed' naar voren. Wegens privacy redenen kunnen we de winnaar niet in het verslag benoemen, maar de meet&greet heeft inmiddels plaatsgevonden. Ook dit verslag is voorzien van een geheime boodschap. Wil jij ook kans maken op een meet&greet met een van de leden van SVSH1, reageer het antwoord en maak kans!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!