Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 07

Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Na twee overwinningen in het bekertoernooi heeft SVSH haar derde wedstrijd verloren waardoor het uitgeschakelt is in de beker. Op een zonnige zondagmiddag waren de buren uit Maarheeze met 4-1 te sterk voor SVSH.

Maarheeze begon huiverig aan de wedstrijd en zakte helemaal in waardoor de mannen van SVSH hun gang konden gaan op het veld. Dit resulteerde niet echt in grote kansen. Een foute terugspeelbal van Maarheeze bleek fataal voor ze te zijn, aangezien Bram van Mierlo goed oplette en de tussen de de laatste man en de keeper kwam en de bal zo in de goal van Maarheeze schoot. Vanaf dat moment gaf Maarheeze gas bij en kwam SVSH de rest van de eerste helft niet meer aan voetballen. Het leek een 1-0 ruststand te worden, maar een van richting veranderd schot viel met een gelukje in de goal van SVSH waardoor de ruststand 1-1 was.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. Maarheeze was de overheersende ploeg en SVSH moest vooral verdedigen. Het was een kwestie van tijd voordat Maarheeze wist te scoren, ondanks de felle verdediging van SVSH. Een prachtig schot in de kruising betekende de 2-1 en even later werd de 3-1 ook binnen geschoten. Op het eind van de wedstrijd werd wederom een van richting veranderd schot binnen geschoten en stond er 1-4 op het score bord voor Maarheeze.

Maarheeze heeft de wedstrijd terecht gewonnen, maar SVSH kan terugkijken op een prima voorbereiding waarin ze 6 punten hebben weten te halen. Volgende week start de competitie met een uitwedstrijd naar RKSVV. Het tweede verloor haar wedstrijd ook waardoor beide teams niet doorbekeren.