Datum

20 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

SVSH is de competitie begonnen met een 0-1 zege op Rood Wit'67/Plus uit Budel Dorplein. Tijdens een zware wedstrijd scoorde Stefan Maas de enige treffer in de 2de helft, waardoor SVSH de eerste 3 punten van het seizoen binnen heeft.

SVSH ging op bezoek naar Budel Dorplein om tegen een oude bekende te voetballen. In de afgelopen 4 seizoenen ging SVSH al 3 keer met de volle buit naar huis waardoor ze gebrand waren om wederom met 3 punten naar huis te gaan. De eerste 5 minuten waren echt voor de gastheren. Rood Wit begon scherper en dit resulteerde in een aantal corners, die niet werden omgezet in grote kansen. Na 10 minuten kreeg SVSH het overwicht op het veld en speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Rood Wit. Na 25 minuten schoot Klaver vanuit stand op goal, maar de keeper kon de bal tegenhouden. Ondanks dat het voetbal van SVSH beter was, kwamen er weinig grote kansen. Op slag van rust schoot Klaver met een omhaal de bal tegen de onderkant lat. In de rebound kon Verhees de bal helaas niet in de goal werken.

In de tweede helft had de ploeg uit Someren-Heide nog steeds de overhand en na een aantal kleine kansjes kreeg aanvaller Maas de bal en schoof deze langs de keeper waardoor de bevrijdende 0-1 werd gemaakt. Tot de 80ste minuut was er geen vuiltje aan de lucht voor SVSH, maar de laatste 10 minuten zette Rood Wit meer druk op de verdediging en werd het van een voetbalwedstrijd omgezet naar een heuze worstelwedstrijd. Door het pakken van een aantal 'slimme' gele kaarten en goed verdedigend werk van de gehele ploeg, kreeg Rood Wit geen kans op de gelijkmaker. In de laatste minuut was er nog een scrimmage in het doelgebied, maar keeper Smits zag dat er niks aan de hand was.

Zowel SVSH1 als SVSH2 heeft de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen en kan met goed gevoel op naar de tweede competitiewedstrijd. Komend weekend speelt SVSH2 een uitwedstrijd tegen SV Someren. Het eerste moet thuis tegen Leveroy  om 14:30.