Datum

27 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op een bewolkte zondagmiddag had SVSH een erg makkelijke middag tegen Leveroy. Zowel in de eerste helft als in de tweede helft werd er gescoord door Erwin Toonders en Wesley Maas. Na twee wedstrijden heeft SVSH nog de volle buit te pakken.

In de eerste helft werd het al snel duidelijk dat SVSH een duidelijk overwicht had op het veld. Dit overwicht werd nog niet direct omgezet in grote kansen, maar resulteerde wel in een aantal gevaarlijke corners. Deze werden helaas niet omgezet in goals. Het eerste doelpunt liet op zich wachten tot de 30ste minuut. De bal kwam plotseling in de voeten van Maas, die zijn broer Wesley goed inspeelde waardoor hij de 1-0 kon binnenschieten. 15 minuten later was Toonders het eindstation na een mooie aanval over verschillende schijven. De tweebenige Toonders schoot de bal met rechts vlak voor rust binnen.

Na de rust veranderde er weinig in het spelbeeld. SVSH had de bal op de helft van de tegenstander en Leveroy bleef verdedigen en hanteerde de lange bal. Ondanks een aantal grote kansen, werden deze niet omgezet in goals. Rond de 70ste minuut kwam uiteindelijk de 3-0. Na een hele snelle aanval kwam de bal uiteindelijk bij Maas terecht. De aanval ging zo snel dat het net leek alsof de verdedigers van Leveroy bewust niet deden verdedigen. In de 80ste minuut kopte Toonders de 4-0 binnen, wat tevens ook de einduitslag was. SVSH was heer en meester de gehele wedstrijd en gaf geen kans weg. Al met al was het een gemakkelijke middag.

Bij SVSH2 werd er ook gewonnen. Het tweede won 2-1 van Someren dankzij goals van Dorus Kanters en Tom van Zoggel. Zowel het eerste als het tweede heeft de volle buit na 2 competitiewestrijden en gaat proberen dat in de derde wedstrijd te behouden. Het eerste ontvangt Cresentia om 14:30. Het tweede ontvangt RKSVO om 10:30.