Scheidsrechter

J.M.G. (Sjef) Jaminon

Accommodatie

Onbekend

SVSH1 heeft haar vierde wedstrijd van het seizoen gewonnen met 0-3 van RKSVN. Waar het vorig jaar genoegen moest nemen met 1 punt, werd er op 11 oktober met de volle buit naar huis gegaan. Na 4 competitiewedstrijden heeft SVSH1 nog geen punt verlies geleden.

Zoals de vorige wedstrijd was er deze wedstrijd ook geen publiek aanwezig. Ondanks dit grote gemis, begonnen de mannen van SVSH1 voortvarend aan de wedstrijd. Binnen een minuut gaf Wesley Maas een voorzet die er tot ieders verbazing in viel. Een prettig begin voor SVSH. Waar het vorige week maar 1 minuut de 1-0 voorsprong wist vast te houden, ging het vandaag een stuk beter. Ondanks dat het spel van SVSH slordig en paniekerig was, bleef het tot rust 1-0.

Na de rust kwam SVSH wederom goed uit de kleedkamer. Beter en verzorgder spel resulteerde in een aantal corners voor mannen in oranje. 1 van deze corners zorgde voor de welverdiende 2-0 voorsprong. De corner, ingeschoten door Mike van de Moosdijk, ging door de per ongeluk door de benen van de goed keepende keeper, waardoor de voorsprong werd verdubbeld. In de tweede helft had SVSH nog een aantal goede kansen om de score verder op te laten lopen. Er werd nog een keer gescoord door Lex Klaver. Een hard schot van Stefan Maas dat uiteenspatte tegen de paal, kwam op de 16 in de voeten van Klaver die de bal in de rechterbovenhoek schoot. Een welverdiende 0-3 overwinning voor de Someren-Heidenaren waarbij SVSH de gehele wedstrijd de overhand had.

SVSH2 moest de punten delen met Wilhelmina'08 na een 1-1 gelijkspel. Voor SVSH2 scoorde Kamil Kupczak. Zondag speel het tweede thuis tegen NWC7 om 10:30. Het eerste speelt om 14:30 tegen Altweerterheide.