SVSH1 speelt om plaats in vierde klasse!

Na de zwaarbevochten 1-1 tegen SVH afgelopen zondag speelt SVSH aankomende zondag de tweede wedstrijd voor de nacompetitie thuis tegen OVCS uit Sittard.
Mocht de ploeg van Teun Custers thuiswedstrijd tegen OVCS uit Sittard winnen dan promoveert de ploeg voor het eerst in de clubhistorie naar de vierde klasse. Uiteraard kan ons vaandelteam alle support gebruiken. Graag dus tot zondag allemaal!

Voor alle duidelijkheid hierbij de regeling voor het bepalen van de eindstand in de poule
– Behaald aantal punten;
– Doelsaldo (doelpunten vóór minus doelpunten tegen);
– Strafschoppenserie.

Regels bij uitsluitsel door strafschoppenserie
Na elke wedstrijd worden straftschoppen genomen. Indien 2 elftallen gelijk eindigen in punten en doelsaldo, dan wordt gekeken naar de onderlinge strafschoppenserie.

Indien drie elftallen gelijk eindigen in punten en doelsaldo, dan wordt gekeken naar de strafschoppenseries. Hierbij worden punten toegekend aan een gewonnen strafschoppenserie:

Winst strafschoppenserie na ieder maximaal 5 strafschoppen = 3 punten
Winst strafschoppenserie na ieder meer dan 5 strafschoppen = 1 punt
Verloren strafschoppenserie = 0 punten
Het elftal met het meest behaalde aantal punten in de strafschoppenseries eindigt op de 1e plaats in de poule. Eindigen 2 elftallen gelijk qua aantal behaalde punten in de strafschoppenseries, dan beslist de onderlinge strafschoppenserie. Eindigen 3 elftallen gelijk qua aantal behaalde punten in de strafschoppenseries, dan beslist het lot.

Leave a Reply