Nieuws

Jaarprogramma senioren

Onder voorbehoud is onder Wedstrijden > Jaarprogramma senioren het voorlopige jaarprogramma te vinden.

De veldwachten, bezetting van kassa en de scheidsrechters worden later aangevuld.

Indeling competitie en beker seniorenteams SVSH

Hieronder zie de indeling van de seniorenteams.

Lees verder »

Vrijdag veterinnentoernooi bij SVSH!

31627498792-1416073877Vrijdag 19 juni komen onze veterinnen weer in actie! Vanaf 19.30uur spelen zij wedstrijden tegen veterinnenteams van Heusden, Heeze en Aarle-Rixtel.
Uiteraard is iedereen van harte welkom om de SVSH-veterinnen aan te moedigen! Komt dat zien!

Jeugdkamp

IMG_7311Afgelopen weekend heeft de jeugd van SVSH weer het jaarlijkse kamp gehad. Voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van accommodatie “de Klepper” van onze buurman Jong Nederland.
Het was prachtig weer en met deze top accommodatie beloofde het dan ook een leuk weekend te worden.

Winnaar van het kamp dat dit jaar in Japanse stijl was is geworden: Gamba Osaka. De volledige eindstand was:

  1. Gamba Osaka
  2. Kawasaki Frontale
  3. Vissel Kobe
  4. Urawa Red Diamonds
  5. Matsumoto Yamaha
  6. Shimizu S-Pulse
  7. SaganTosu
  8. Kashima Antlers.

De felbegeerde prijs voor de beste leiding ging dit jaar naar Stefan Rietjens (alias Zevert ten Napel). Stefan is een strijd..

500e wedstrijd Erwin Vossen

DSCF7169Zaterdag 6 juni heeft Erwin Vossen zijn 500ste wedstrijd voor SVSH gevoetbald. Erwin die uitkomt in het 3de elftal van SVSH voetbalde met zijn team aangevuld met een aantal vrienden tegen de veteranen van SVSH die ook op volledige sterkte aantraden.
In een spannende wedstrijd waarin beide teams zeker niet van plan waren om het te laten lopen werd het uiteindelijk een 2-2 gelijkspel. Voor de wedstrijd en in de kantine werd Erwin gehuldigd. We hopen en verwachten dat Erwin ook gaat voor de 3de ster op het shirt, namelijk 750 caps voor..

Voorlopige indeling jeugdleden 2015/2016

De voorlopige indeling van onze jeugd is gemaakt. Klik hier om de voorlopige indeling te zien. Met vragen en opmerkingen kun je bij Johan Nagel terecht.

RKSVO wint Onder 22!

Gisteravond zijn op de Plagge de finales gespeeld voor het onder 22 toernooi. RKSVO kroonde zich als terechte winnaar door al zijn wedstrijden te winnen. SSE pakte de 3de plaats na een overwinning op Lierop. SVSH en SSE willen als organisatie iedereen bedanken die hier een steentje aan bij heeft gedragen en hopen volgend jaar weer een prachtig toernooi te kunnen organiseren!

..
Datum tijd thuis uit Uitslag sportpark scheidsrechter
di 19 mei 19:30 SSE RKSVO 2 - 4 Sportpark de Heikampen
Someren-Eind
SVSH
Helenaveen SVSH - - -  SSE
do 21 mei 19:30 Lierop SVSH 3 - 2 Sportpark de Heikampen
Someren-Eind
SSE
Neerkandia SSE 2 - 2 SVSH

1000ste Bert Pouwels

IMG-20150411-WA0032Het is alweer een tijd terug maar deze dag zal de aanwezigen nog lang blijven heugen.. Op zondag 11 april speelde Bert Pouwels zijn 1000ste wedstrijd voor SVSH-voetbal, een prachtige mijlpaal. Na 70 minuten veteranen-voetbal kon het feest losbarsten. Toen iedereen dacht dat het niet gezelliger kon worden arriveerde de knaller van de avond..
Zoals iedereen weet is Bert hartstochtelijk fan van Thilly uit Volendam. Het minste dat dan ook konden doen voor deze bijzondere gelegenheid, was dit zangfenomeen naar de Kantine in de Hei te halen. De al hoge verwachtingen werden..