Nieuws

Lentefeest 2015!

lentefeestJe merkt het vast wel! Langzaam maar zeker worden de dagen langer, de temperatuur wordt hoger en het gras wordt groener. Dit kan maar één ding betekenen het Lentefeest is in aantocht.
Dit legendarische feest waarbij ook de nieuwe Ei van de Hei bekend wordt gemaakt vindt dit jaar plaats op 8 Maart.

Komt dat zien!

Gerommel met AED

aed_pictogramRecentelijk is de AED, die bij onze kantine op ‘De Plagge’ hangt, uit de kast gehaald en een stukje verderop in de bosjes achtergelaten. Gelukkig heeft hier niemand hinder van ondervonden en is de AED weer terecht.

Toch is het uiteraard een zeer ernstige zaak dat dit is gebeurt.
Bij een reanimatie kan een AED het leven van een patiënt redden! Als de AED binnen enkele minuten gebruikt wordt, is de overlevingskans 70%. Elke minuut dat langer gewacht wordt, zakt dit met 10%.
Gelukkig is dit de eerste keer in 12 jaar, dat..

Nieuwe vlagger SVSH VR 1 gezocht!

SVSH Dames DSC_1557 (Custom)Jarenlang heeft Frank Hendrikx dienst gedaan als trouwe vlagger van SVSH VR 1. Onze dames vonden het tijd voor promotie en daardoor is Frank nu trainer geworden van deze enthousiaste groep dames. Allereerst willen wij Frank in zijn nieuwe rol dan ook heel erg veel succes wensen en hopen op minimaal het kampioenschap volgend seizoen!

Het voordeel van iemand promoveren is ook dat er dan ook een plekje voor een ander beschikbaar komt. Daarom zijn de dames per direct op zoek naar een nieuwe vlagger voor hun elftal. ..

Carnavalsbal 2015!

downloadCarnaval zit er weer aan te komen en uiteraard gaan we dat ook dit jaar vieren bij SVSH. Op vrijdag 13 februari 2015 wordt er in samenwerking met Jong-Nederland een bere-gezellig Carnavalsbal georganiseerd in de kantine op de Plagge..

  • kinderen t/m groep 5 zijn van harte welkom van 18.00 tot 20.00. Entree €3,-
  • groep 6 t/m 15 jaar mogen van 20.15 tot 22.15 carnaval komen vieren. Entree €4,-

Neem je vrienden of vriendinnen mee! Klik voor de flyer op de afbeelding..

1ste derby van de Veterinnen!

2813Op 7 februari is het dan eindelijk zo ver. De veterinnen van SVSH gaan hun eerste derby voetballen! En niet meteen de minste derby, meteen tegen onze paarse-witte rivalen uit Someren-Eind.

SVSH Veterinnen – SSE Veterinnen wordt zaterdag 7 februari om 17.00 uur gespeeld in Someren-Heide op de Plagge tegelijk met de veteranen.

Zij hopen weer de broodnodige steun langs de lijn te mogen ontvangen!

 

Teun Custers trainer selectie 2015/2016

image-2396735Op een gezellige nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Willie Volmering bekend wie na het huidige seizoen het trainersstokje van Nick over gaat nemen.
De 31-jarige Teun Custers wordt vanaf het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van SVSH. Teun doorliep de jeugdopleiding van PSV en was jarenlang vaste waarde en aanvoerder van eersteklasser Someren. Afgelopen seizoen was zijn laatste als actieve speler.
Wij hebben alle vertrouwen in een lange en succesvolle samenwerking tussen Teun en SVSH.

Statistieken SVSH1 1e seizoenhelft

SVSH 1 DSC_1567 resizeDe eerste seizoenshelft hebben we achter ons gelaten en de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft gaat aanstaande dinsdag 6 januari weer van start. Ons vaandelteam staat op dit moment op een teleurstellende 12de plaats maar zal er na de winterstop alles aan doen hoger op de ranglijst te eindigen om zo het seizoen goed af te sluiten voor zowel spelers, supporters als trainer Nick die ons aan het einde van dit seizoen verlaat. Onder deze link vinden jullie de spelersstatistieken van SVSH 1 tot de winterstop van dit..

Club van 50 steunt SVSH!

SVSH voetbal is een dorpsvereniging die zich als doel heeft gesteld om iedereen op een sportieve en gezellige manier te laten voetballen. Dit past ook bij de slogan die we uitdragen “één doel één gevoel”.

SVSH slaagt er in om de de contributie op een acceptabel niveau houden zodat iedereen aan de sport kan deelnemen. De belangrijkste inkomsten bron voor SVSH naast de contributie en subsidie zijn de kantine inkomsten en sponsoring van bedrijven.

Om toch iets extra’s te kunnen doen voor de vereniging is de club van 50 opgericht. Deze club..