SVSH 1 – SVVH 1

Op de laatste zondag van november was SVVH uit Heibloem te gast op sportpark De Plagge in Someren-Heide. De gastheren onder leiding van coach Custers wisten waar het vandaag om ging, punten verspelen tegen laagvlieger SVVH zou betekenen dat de aansluiting met de bovenste ploegen verloren zou gaan. Heibloem was op papier een niet al te moeilijke prooi.

De wedstrijd begon in het voordeel van Someren-heide dat liet zien dat het goed kon voetballen. Al in de

Bezoek van de goedheiligman!

sinterklaasZijn de Pieten zwart? Komt de Sint van het dak af? Heeft hij voor ieder wat lekkers? Krijg JIJ een kado? Al deze vragen worden donderdag 1 december beantwoord, weer of geen weer, de goedheilig man heeft beloofd voor 22 uur een bezoek te brengen in de kantine!! Nieuwsgierig? Tot 1 december….

Nieuwe sponsoren jeugdafdeling!

dsc_0082Afgelopen seizoen heeft SVSH dankzij onze gulle sponsoren nagenoeg de hele jeugdafdeling in nieuwe trainingspakken kunnen steken, de volgende sponsoren maken dit mogelijk:

  • E1 (jo 11): Van Goch Timmerwerken en Twan Kuijpers Electro
  • E2 (jo 11): Martens Houtvezels
  • D1 (jo 13 1): BFLEX2
  • D2 (jo 13 2): De Club van 50
  • C1 (jo 15): Bij Willem
  • B1 (jo 17): De Club van 50

Hieronder zie je

Altweerterheide 1 – SVSH 1

Zondag 13 November was SVSH te gast in het Limburgse Altweerterheide. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams, bij winst op SVSH zou Altweerterheide SVSH passeren op de ranglijst. SVSH was licht favoriet en liet in de eerste helft ook zien dat dit terecht was. In de 4de minuut was het Spits Toonders die de doelman van Altweerterheide aan het werk zette, maar deze wist het schot te keren. Na een half uur voetballen kwam flankspeler

SVSH 1 – Horn 1

SVSH 1 – Horn 1

Zondag 6 november kreeg SVSH koploper Horn op bezoek. Op papier was Horn de favoriet maar SVSH heeft het hele seizoen al goed voetbal op de mat weten te leggen. Ook vandaag liet SVSH zien dat het uit wil gaan van eigen kunnen. De wedstrijd begon met het betere spel voor de bezoekers. In de 20ste minuut wist SVSH verdediger Dielissen de bal nog voor de lijn weg te werken en