Nieuws

Verslag SVSH 1 – Neerkandia 1

Zondag 1 mei stond de wedstrijd SVSH 1 – Neerkandia 1 op het programma. Een wedstrijd die vooraf werd gezien als een spannende wedstrijd voor beide teams. De vorige ontmoeting eindigde in een gelijkspel, waar de gasten uit Someren-Heide toen der tijd te vrede mee waren gezien de kansenverhouding. In tegenstelling tot toen, stond er vandaag een ploeg op het veld dat blakerde van zelfvertrouwen na de goede reeks van de laatste weken.

De wedstrijd begon

Verslag Griendtsveen 1 – SVSH 1

Griendtsveen 1 – SVSH 1

De dag na koningsdag 2016 werden er in de 5de klasse E een aantal inhaal wedstrijden gespeeld. Een daarvan was uit de kelder van het klassement. De hekkensluiter Griendtsveen kreeg SVSH op bezoek. Op papier een vrij gemakkelijke avond voor de mannen uit Someren-Heide.

Griendtsveen begon het duel sterk en benutten haar individuele kwaliteit beter dan SVSH.. Dit wisten zij ook om te zetten in een 100% kans, nadat de verdediging van

Verslag Rood-Wit’67 1 – SVSH 1

Zondag 24 april stond de wed strijd Rood wit ’67 Nyrstar 1 – SVSH 1 op het programma.
Het veld van in Budel was hoogwaardig te noemen voor een 5de klasser. Dit was letterlijk een goede bodem voor een mooie wedstrijd. Al vanaf het eerste fluitsignaal was het Rood-Wit die het heft in handen nam en er voor zorgde dat SVSH niet van zijn eigen helft af kon komen. SVSH wist geen raad met de

Prijzen glas bier en fris

biere-bulles-2b9e2Beste leden en bezoekers van de kantine,

Vanaf dit weekend zit er meer bier in de Amstel tapglazen in de kantine. Ook de nieuwe glazen voor fris zijn iets groter.
De prijs per glas wordt hiermee wel iets hoger. Vanaf dit weekend kost een glas Amstel tapbier of fris €1,50.
Ook de consumptiemunten worden daarom ook in prijs

Koningsdag buurtvoetbaltoernooi 2016

de-kampioenen-_1324060798Dit jaar wordt het 23e buurtvoetbaltoernooi georganiseerd op Koningsdag! Iedere buurt of combinatie van buurten uit Someren-Heide, kan met een team deelnemen. Het team moet uit minstens 7 personen van die buurt bestaan.
Daarnaast bestaat het team uit:

  • 11 spelers of speelsters v.a. 16 jarige leeftijd
  • 1 grensrechter(leider)

De kunst van voetballen is beslist geen vereiste want meedoen is belangrijker dan winnen.
Het toernooi vindt plaats op woensdag 27