In de dugout met Bianca Swinkels

bianca-swinkelsIn deze nieuwe `In dugout met´ wordt Bianca Swinkels onderworpen aan een spervuur van vragen.

Lees hier het resultaat.

Verslag eerste seizoenshelft SVSH1

voetbaltoernooiDe eerste seizoenshelft is voorbij. Een mooi moment voor een terugblik op de verrichtingen van SVSH1. Dat dacht ook elftalleider Geert Verhees die een verslag heeft opgesteld met een terugblik op de eerste seizoenshelft van ons vaandelteam. Veel leesplezier.
Klik hier voor het verslag

Prettige feestdagen en een sportief 2017!

rood-kerstboom-van-tekst-fijne-kerstIedereen prettige kerstdagen en een gezond en sportief 2016 toegewenst! Wij wensen iedereen ook in het nieuwe jaar veel sportieve en gezellige momenten toe binnen onze vereniging!

Om het nieuwe jaar op een goede manier in te luiden wordt zoals gebruikelijk een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Daarom zijn leden en sponsoren op zondag 1 januari van harte uitgenodigd in de

Miriam Bakker in onder de lat

knipselOp de voetbalwebsite ‘In de wandelgangen‘ wordt wekelijks een ‘dame onder de lat’ geïnterviewd. Deze week heeft onze Miriam Bakker, keepster van ons damesteam en trainster van SVSH JO15 een aantal vragen beantwoord.

 
Lees hier het volledige interview.

In Memoriam Piet van den Boomen

piet-van-den-boomenGisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons lid, Piet van den Boomen, 18 december 2016 op 86-jarige leeftijd is overleden.
Piet was al sinds de oprichting van onze vereniging, in 1963 trouw lid van SVSH. Wij hebben hem dan ook bij het 50-jarig bestaan van SVSH in 2013 gehuldigd als 50-jarig jubilaris.

Hieronder vind je de rouwkaart.