Nieuws

Planning winterstop programma selectie SVSH

 • Dinsdag 6 januari  training 19:30 uur.
 • Donderdag 8 januari  training  19:30 uur.
 • Dinsdag 13 januari  training 19:30 uur.
 • Donderdag 15 januari  training 19:30 uur.
 • Zondag 18 januari  training 11:00 uur.
 • Dinsdag 20 januari  SVSH 1 – Neerkandia 1   20:00 uur.   Training SVSH 2  19:30 uur
 • Donderdag 22 januari  training 19:30 uur.
 • Zondag 25 januari  Someren 3 – SVSH 1  11:00 uur.   SVSH 2 vrij in overleg.
 • Dinsdag 27 januari  SVSH 1 – ST.Joost 1 20:00 uur.  training SVSH 2  19:30 uur.
 • Donderdag 29 januari
  • SVSH 2 – Olympia Boys 2  20:00 uur (bij slecht weer wedstrijd in Ommel)
  • Training SVSH 1 19:30 uur.
 • Zondag 1 februari  RKSVV 1 – SVSH 1  13:00..

Wedstrijdverslag Boerdonk – SVSH

Indeling nieuwe seizoenVandaag stond de wedstrijd Boerdonk- SVSH op het programma. SVSH snakte al weken na de eerste overwinning en probeerde deze in Boerdonk te behalen. De start was niet veel belovend want binnen een minuut opende boerdonk de score al en stond het dus 1-0. SVSH liet zich hier echter niet door van de wijs brengen en rechte de rug en ging op zoek na de gelijkmaker. Na wat mogelijkheden gehad te hebben was het Jos Verhees die met een afstandschot de stand gelijk trok. Daarna trok SVSH het goede spel..

SVSH Veterinnen – Lierop Veterinnen

Na 2 weken rust mochten we opnieuw aantreden, nu in Lierop. De coach had zich deze keer goed voorbereid op de wedstrijd en kon direct met een opstelling en tactiek komen. Hij moest er wel rekening mee houden dat we maar liefst 4 gastspeelsters hadden maar dat zou geen probleem moeten zijn. Wat we nodig hadden was 1 Doelvrouw, 2 achterspeelsters,3 middenspeelsters en 1 balvaste spits. Tactiek, laat de bal het werk doen.
In de bitterkou gingen we voortvarend van start en dat resulteerde al gauw in verschillende doelpunten. In de rust konden we pas tellen hoeveel dit waren door..

Veterinnen

Zaterdag spelen de Veterinnen nog een wedstrijd. Om 17.00 uur zal er in en tegen  Lierop gespeeld worden.

Kom ze nog voor de winter steunen, zaterdag 29 november, 17.00 uur op de Renkant:

SV Lierop Veterinnen – SVSH Veterinnen!

Spanning in laddercompetitie

ladderMet het nieuwe seizoen is ook de laddercompetitie weer van start gegaan. De eerste ronde van de laddercompetitie is alweer bijna ten einde. Binnenkort wordt de winnaar bekend! Zowel bij de senioren als bij de jeugd is het nog spannend wie er met de eerste prijzen vandoor gaat. Kijk bij algemeen en dan laddercompetitie voor de volledige stand.

 

Nieuwe sponsor damesteam

DSCN1269Per 1 september j.l. is van Mierlo Vlees de nieuwe sponsor van het dames elftal. Dit werd vorige week zondag officieel gemaakt door het tekenen van het contract.
Leo en Tineke zullen in ieder geval de komende drie seizoenen de sponsor van ons dames elftal zijn.

Afscheid Bert als Penningmeester

geld-lenen-zonder-bkr-toetsingOp 30 oktober 2008 werd Bert Pouwels als opvolger van Wim van Tulden penningmeester van SVSH-voetbal. Na 6 jaar zorg gedragen te hebben voor het financiële reilen en zeilen van SVSH-voetbal vond Bert het tijd om de financiële zorgen over te dragen. In de periode waarin Bert penningmeester was is er veel verandert in de manier waarop de financiële administratie van SVSH werd bijgehouden. Bert heeft daar veel werk voor verricht en de nodige eigen inbreng in gehad.

In het bestuur en diverse commissies had Bert met zijn unieke en originele ideeën een belangrijke bijdrage die..

Huldiging jubilarissen

108_thumb_300x300Afgelopen donderdag werden op de jaarvergadering de jubilarissen van SVSH-voetbal gehuldigd. SVSH-voetbal telt dit jaar namelijk maar liefst acht jubilarissen. Helaas was 50-jarig jubilaris Rini van de Zanden niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn maar de overige jubilarissen ontvingen een bloemetje en een speldje voor hun trouwe lidmaatschap.
Wij hopen dat zij allemaal nog heel lang lid blijven van SVSH-voetbal!

Lees verder »