Nieuws

1000ste Bert Pouwels

IMG-20150411-WA0032Het is alweer een tijd terug maar deze dag zal de aanwezigen nog lang blijven heugen.. Op zondag 11 april speelde Bert Pouwels zijn 1000ste wedstrijd voor SVSH-voetbal, een prachtige mijlpaal. Na 70 minuten veteranen-voetbal kon het feest losbarsten. Toen iedereen dacht dat het niet gezelliger kon worden arriveerde de knaller van de avond..
Zoals iedereen weet is Bert hartstochtelijk fan van Thilly uit Volendam. Het minste dat dan ook konden doen voor deze bijzondere gelegenheid, was dit zangfenomeen naar de Kantine in de Hei te halen. De al hoge verwachtingen werden..

Onder 22 toernooi

Ook dit jaar gaat het onder 22 toernooi door. We hebben samen met SSE  4 andere verenigingen bereid gevonden hier aan mee te doen. Nieuwkomers zijn Helenaveen en Ospel. De eerste twee speeldagen vinden plaats in Someren-Eind en de laatste week zal alles op een wedstrijd na zich afspelen op de Plagge. Dus kom onze talenten aanmoedigen!

Programma
Datum tijd thuis uit Uitslag sportpark scheidsrechter
di 19 mei 19:30 SSE RKSVO - Sportpark de Heikampen
Someren-Eind
SVSH
Helenaveen SVSH -  SSE
do 21 mei 19:30 Lierop SSE - Sportpark de Heikampen
Someren-Eind
Helenaveen
Neerkandia Helenaveen - Lierop
di 26 mei 19:30 RKSVO Lierop - Sportpark de Plagge
Someren-Heide
SVSH
SVSH Neerkandia - RKSVO
do 28..

Gift club van 50!

20150506_192931De “club van 50” heeft weer eens zijn portemonnee getrokken en een mooi geschenk gedaan aan de jeugdafdeling van SVSH. Sinds enige tijd kunnen de jeugdteams gebruik maken van twee splinternieuwe kleine goaltjes. Wij willen de “club van 50” hartelijk bedanken de jeugdspelers veel spelplezier met de goals!

Draag je SVSH-voetbal een warm hart toe en vind je het leuk om af en toe iets extra’s te kunnen doen voor de vereniging? Dan kun je je aanmelden bij de club van 50!

De kantine wordt aangepakt!

Nieuwe situatie kantineZoals aangekondigd bij de jaarvergadering wordt aan het einde van het seizoen de buitenkant van de kantine vernieuwd. Maandag 11 mei starten de werkzaamheden!
Eerst zal het dak worden vervangen en vervolgens wordt er nieuwe bekleding (houten rabatdelen) aangebracht op de buitengevel.
Een hele operatie, waar we weer de nodige hulp van onze leden bij kunnen gebruiken. Daarom kun je de komende tijd worden benaderd door de bouwcommissie om een handje te helpen. Alvast bedankt voor ieders inzet!!

Laatste kans voor inschrijven Voetbaldagen 2015 bij SSE!!

Indeling nieuwe seizoenVoor de 14e keer organiseert voetbalclub SSE de voetbaldagen . Dit jaar worden de voetbaldagen gehouden in de 3e week van de bouwvakvakantie van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus (week 34) op sportpark de Heikampen van SSE.

De voetbaldagen is een volle week voetbalplezier voor kinderen uit de hele regio. Behalve van SSE, komen er ook jaarlijks tientallen jongens en meisjes deelnemen van SVSH, SV ONDO, SV Someren en NWC. Maar ook kinderen die lid zijn van een andere club of helemaal geen lid zijn van een voetbalclub kunnen..

Koningsdag 2015

KoningsdagAan alle buurten van Someren-Heide:

Dit jaar zijn we voornemens het 22e buurtvoetbaltoernooi te organiseren in het kader van Koningsdag. Iedere buurt of combinatie van buurten uit Someren-Heide, kan met een team deelnemen. Het team moet uit minstens 7 personen van die buurt bestaan.

Daarnaast bestaat het team uit:

  • 11 spelers of speelsters v.a. 16 jarige leeftijd
  • 1 grensrechter(leider)

De kunst van voetballen is beslist geen vereiste, meedoen is belangrijker dan winnen. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op maandag 27 april. Op sportpark de Plagge wordt om 13.30 uur begonnen met het toernooi. We hopen dat..

SVSH – Brandevoort

voetbaltoernooiOp de tweede paasdag stond SVSH- Brandevoort op het programma. Beide ploegen hadden paaszaterdag hun wedstrijd verloren en waren er dus op gebrand om te winnen. Het spel ging gelijk op maar het was Luuk van Stiphout die Brandevoort op voorsprong kopte na een half uur. Een kleine tien minuten later had SVSH een grote mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, maar de kans was niet aan de heidenaren besteed. Uit de tegenaanval scoorde Glenn Cox de 0-2. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft was SVSH de sterkere..

SVSH – Holthees

voetbaltoernooiOp sportpark ‘de Halt’ stond de wedstrijd SVSH-Holthees op het programma. De thuisploeg begon feller dan de oranjehemden maar werden niet echt gevaarlijk.  Na tien minuten nam SVSH de regie over de wedstrijd over en werd het doel van de keeper van Holthees die later de beste man van de thuisploeg bleek te zijn Regelmatig onder vuur. tegen de verhouding in kwam de thuisploeg op de voorsprong door een goal van Rik Baltussen. Dit bleek voor de scheids te veel want die moest geblesseerd afhaken, maar SVSH was zo sportief om een clubscheidsrechter de..