Nieuws

Trainingsweekend selectie SVSH

Selectie SVSH vermistAfgelopen weekend zijn SVSH1 en 2 op een winter teambuilding weekend geweest. Dit onder leiding van Rick Rosenbrink en Patrick Donders van LinkToday. Beide met veel ervaring in de teambuilding opgedaan bij defensie.

Op zaterdagochtend om 8.15 uur werden allen selectiespelers en staff verwacht op de Plagge om daarna direct van start te gaan met een bootcamp. Een

Carnavalsbal 5 februari 2016

downloadOp vrijdag 5 februari 2016 wordt voor alle kinderen in Keijepaolland het carnavalsbal van SVSH, Dakos en Jong-Nederland georganiseerd.
Heb jij zin om gezellig carnaval te vieren met polonaise, spelletjes, dansen en nog veek meer?
Kom dan 5 februari naar de kantine op sportpark “De Plagge”!

Voor meer informatie over tijd en kosten vind je in deze flyer!

Verslag 1e seizoenshelft SVSH1

Indeling nieuwe seizoenBeste volgers van SVSH1,

Inmiddels is het 2016 en heeft SVSH1 al weer verschillende weken geleden zijn laatste competitiewedstrijd gespeeld. Tijd voor een tussenbalans. Het wordt ook tijd, want op dinsdag 5 januari wordt er weer gestart met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Die gaat op 24 januari weer van start met een uit wedstrijd naar Egchel.

Lees verder »

Prettige feestdagen en sportief 2016!

Iedereen prettige kerstdagen en een gezond en sportief 2016rood-kerstboom-van-tekst-fijne-kerst! Wij wensen iedereen ook in het nieuwe jaar veel sportieve en gezellige momenten toe binnen onze vereniging!

Om het nieuwe jaar op een goede manier in te luiden wordt zoals gebruikelijk een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Daarom zijn leden en sponsoren op vrijdag 1 januari van harte uitgenodigd in de kantine

Winterstopfeest 2015

winterstopHet duurde even maar de kou en het winterweer doet zijn intrede in de Hei.

We spelen nog een paar wedstrijden en dan breekt de winterstop aan. Uiteraard wordt dit ingeluid en een goed feestje in onze kantine.
Op 13 december vindt het winterstopfeest plaats met DJ van Leeuwen. Klik op de afbeelding voor de flyer.
Hopelijk tot dan allemaal!