Nieuws

Brandevoort – SVSH 4-1

De eerste helft gingen de ploegen gelijk tegen elkaar op met mogelijkheden voor beide zijden waarbij Brandevoort iets gevaarlijker werd dan SVSH. Toch was Svsh die in de 41e minuut op voorsprong kwam door een strafschop genomen door Lex Klaver. Dit was de enigste goal van de eerste goal. In de tweede helft was Brandevoort de betere ploeg. In de 54e minuut kwam het op voorsprong door een strafschop. Brandevoort trok deze lijn door en uit een standaardsituatie werd 2-1. In de zestigste minuut werd de score uit een vrij trap verhoogd naar 3-1. Dat de score daarna niet verder..

Spanning in laddercompetitie

ladderMet het nieuwe seizoen is ook de laddercompetitie weer van start gegaan. De eerste ronde van de laddercompetitie is alweer bijna ten einde. Binnenkort wordt de winnaar bekend! Zowel bij de senioren als bij de jeugd is het nog spannend wie er met de eerste prijzen vandoor gaat. Kijk bij algemeen en dan laddercompetitie voor de volledige stand.

 

Nieuwe sponsor damesteam

DSCN1269Per 1 september j.l. is van Mierlo Vlees de nieuwe sponsor van het dames elftal. Dit werd vorige week zondag officieel gemaakt door het tekenen van het contract.
Leo en Tineke zullen in ieder geval de komende drie seizoenen de sponsor van ons dames elftal zijn.

Afscheid Bert als Penningmeester

geld-lenen-zonder-bkr-toetsingOp 30 oktober 2008 werd Bert Pouwels als opvolger van Wim van Tulden penningmeester van SVSH-voetbal. Na 6 jaar zorg gedragen te hebben voor het financiële reilen en zeilen van SVSH-voetbal vond Bert het tijd om de financiële zorgen over te dragen. In de periode waarin Bert penningmeester was is er veel verandert in de manier waarop de financiële administratie van SVSH werd bijgehouden. Bert heeft daar veel werk voor verricht en de nodige eigen inbreng in gehad.

In het bestuur en diverse commissies had Bert met zijn unieke en originele ideeën een belangrijke bijdrage die..

Huldiging jubilarissen

108_thumb_300x300Afgelopen donderdag werden op de jaarvergadering de jubilarissen van SVSH-voetbal gehuldigd. SVSH-voetbal telt dit jaar namelijk maar liefst acht jubilarissen. Helaas was 50-jarig jubilaris Rini van de Zanden niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn maar de overige jubilarissen ontvingen een bloemetje en een speldje voor hun trouwe lidmaatschap.
Wij hopen dat zij allemaal nog heel lang lid blijven van SVSH-voetbal!

Lees verder »

Veterinnen 1 komen weer in actie!


2813Zaterdag 15 november om 17.15 uur komen onze veterinnen weer eens in actie! Dit keer wordt er in en tegen SJVV Veterinnen 1 (Sint Jozef) gespeeld. Op deze datum wordt ook de teamfoto gemaakt dus zorg dat je er goed op staat.

Verder bestaat de planning uit een wedstrijd op 29 november tegen Lierop Veterinnen 1. Hopelijk zijn hier weer de nodige supporters bij aanwezig om onze veterinnen aan te moedigen.

Mocht je interesse hebben in onze veterinnen of gewoon wat informatie willen kun je contact opnemen met Ingrid (ingridmaarten@hotmail.com) of..

Ledenvergadering – 23 oktober 2014

ledenvergadering SVSH-voetbalOp donderdag 23 oktober vindt weer de jaarlijkse ledenvergadering plaats in onze kantine.

We hebben een volle agenda zoals je kan zien via deze link.

Het verslag van de vorige ledenvergadering is hier te vinden. Dit verslag wordt niet meer voorgelezen tijdens de vergadering.

Raboclubkas campagne t/m maandag 13 oktober 2014!!

spaarvarkenBeste leden,

Als u lid bent van Rabobank Peelland Zuid mag u stemmen op uw favoriete vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Met uw stem kunt u onze vereniging makkelijk en heel erg goed steunen. U kunt 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 per vereniging dus denk ook aan de andere verenigingen uit Someren-Heide! Dit kan op www.rabobank.nl/peellandzuid

Bent u nog geen lid? Dat kunt u gratis worden en kunt u volgend jaar ook 5 stemmen uitdelen. Dit kan op www.rabobank.nl/peellandzuid