Geschonken speeltoestel geplaatst

20170219_090916Hoewel het de afgelopen dagen nog niet echt weer was om buiten te spelen, is het sportpark van SVSH helemaal klaar voor het lekker lenteweer en veel buitenspeelplezier! Het speeltoestel dat mogelijk is gemaakt door onze Club van 50 en Support team Someren-Heide  is geplaatst!

Nogmaals willen wij deze gulle gevers hartelijk bedanken en we wensen alle kinderen alvast

Peter Dielissen Kei van de week in het ED!

Peter DielissenIedereen hartelijk bedankt voor het stemmen! Peter Dielissen is met 42% van de stemmen Kei van de week van het Eindhovens Dagblad geworden. Hij bleef daarmee Joep Lemmen van Neerkandia en Marnic van Rosmalen van ASV’33 voor.

Zaterdag kunnen we in het Eindhovens dagblad meer lezen over onze Kei van de week!

SVSH 1 – Eindse Boys 1

Zondag 19 februari werd er op sportpark de Plagge gestreden om een plekje in de top 5 van de ranglijst. De heren uit Nederweert-Eind hadden de kans om het goed draaiende team van SVSH van 3 kostbare punten te weerhouden. De beide teams zijn zowel op de ranglijst als in de praktijk al lange jaren aan elkaar gewaagd. Een half jaar geleden was het op sportpark Op den Hooven dan ook uitgelopen op een remise.

Vanaf

Maak Peter Dielissen Kei van de week

Peter is al jaren een stabiele factor  in ons eerste elftal. Kenmerkend voor hem is dat hij nooit verzaakt en altijd in een overwinning blijft geloven. Ook gisteren hield hij met een 1-3 achterstand de moed erin. Mede dankzij  zijn voortrekkersrol werd de overwinning binnengehaald.

Hiermee heeft hij ook volgens het ED een nominatie in de kei van de week verkiezing verdiend. Stem allemaal op Peter! Dat kan tot woensdagmorgen 8:00uur op deze site.

Gift Support team Someren-Heide

16826098_1209945722434695_2303314921862253278_oHet bestuur van SVSH heeft aan het support team een financiële bijdrage gevraagd voor het vervangen van het speeltoestel op ons sportpark. Het support team Someren-Heide heeft besloten om hiervoor maar liefst €1000,- ter beschikking te stellen! Gisterenavond heeft SVSH deze gift in ontvangst mogen nemen!

Hierbij willen wij het Support team en alle ondernemers die hier een bijdrage aan hebben