SVSH 1 – Altweerterheide 1

Zondag 23 April was Altweerterheide te gast in Someren-Heide. Altweert kwam een half jaar geleden met de schrik vrij toen het in de slot seconde van de wedstrijd, maarliefst 2 maal wist te scoren. Door deze twee treffers werdt de remise opgeeist. SVSH was er op gebrand om dit maal de buit wel binnen te slepen.
SVSH controleerde de wedstrijd maar wist niet veel kansen te creëren. Het eerste gevaar werd gesticht in de 16de

250e wedstrijd Sam Klaver!

Zondag 9 april speelde Sam Klaver zijn 250e wedstrijd voor SVSH-voetbal. Uiteraard werd hij dankzij deze mijlpaal in het zonnetje gezet rondom zijn jubileumwedstrijd bij zijn team SVSH2.

Hieronder vind je de foto’s.

Wij hopen dat Sam nog heel veel wedstrijden gaat voetballen voor SVSH.

Lees verder »

Lex Klaver verkozen tot Kei van de Hei!

Dankzij jullie stemmen is Lex Klaver de dikverdiende Kei van de Week geworden in de ED Kei van de week verkiezing. Lex ontving 57 procent van de in totaal 285 stemmen. Rens Briels (SSE) eindigde op de tweede plek met 28 procent van de stemmen. Falk Louwers (Racing Boys) werd derde met 15 procent van de stemmen.

Gefeliciteerd Lex! In het ED van afgelopen zaterdag lees je meer.

SVSH 1 – Boekoel 1

Zondag 9 april was laagvlieger Boekoel te gast in het met zon overgoten Someren-Heide.
SVSH wist na de vorige wedstrijd tegen Boekoel dat de stand op de ranglijst niets vertelde over het team. Een half jaar geleden werd het namelijk maar 0-1 in het voordeel van de toenmalige bezoekers.

De wedstrijd begon en SVSH was in een ding duidelijk, hier was niets, maar dan ook niets te halen voor de gasten. Na ongeveer 30 seconde werd

Maak Lex Klaver Kei van de week ED

Dankzij zijn zeer sterke optreden afgelopen zondag is Lex Klaver genomineerd voor de uitverkiezing als Kei van de week in het Eindhovens dagblad!

Stem dus nu op Lex om zijn hattrick en zijn twee assists van zondag te belonen! Stemmen kan tot morgenvroeg op deze pagina!