Nieuws

Afscheid Bert als Penningmeester

geld-lenen-zonder-bkr-toetsingOp 30 oktober 2008 werd Bert Pouwels als opvolger van Wim van Tulden penningmeester van SVSH-voetbal. Na 6 jaar zorg gedragen te hebben voor het financiële reilen en zeilen van SVSH-voetbal vond Bert het tijd om de financiële zorgen over te dragen. In de periode waarin Bert penningmeester was is er veel verandert in de manier waarop de financiële administratie van SVSH werd bijgehouden. Bert heeft daar veel werk voor verricht en de nodige eigen inbreng in gehad.

In het bestuur en diverse commissies had Bert met zijn unieke en originele ideeën een belangrijke bijdrage die..

Huldiging jubilarissen

108_thumb_300x300Afgelopen donderdag werden op de jaarvergadering de jubilarissen van SVSH-voetbal gehuldigd. SVSH-voetbal telt dit jaar namelijk maar liefst acht jubilarissen. Helaas was 50-jarig jubilaris Rini van de Zanden niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn maar de overige jubilarissen ontvingen een bloemetje en een speldje voor hun trouwe lidmaatschap.
Wij hopen dat zij allemaal nog heel lang lid blijven van SVSH-voetbal!

Lees verder »

Veterinnen 1 komen weer in actie!


2813Zaterdag 15 november om 17.15 uur komen onze veterinnen weer eens in actie! Dit keer wordt er in en tegen SJVV Veterinnen 1 (Sint Jozef) gespeeld. Op deze datum wordt ook de teamfoto gemaakt dus zorg dat je er goed op staat.

Verder bestaat de planning uit een wedstrijd op 29 november tegen Lierop Veterinnen 1. Hopelijk zijn hier weer de nodige supporters bij aanwezig om onze veterinnen aan te moedigen.

Mocht je interesse hebben in onze veterinnen of gewoon wat informatie willen kun je contact opnemen met Ingrid (ingridmaarten@hotmail.com) of..

Ledenvergadering – 23 oktober 2014

ledenvergadering SVSH-voetbalOp donderdag 23 oktober vindt weer de jaarlijkse ledenvergadering plaats in onze kantine.

We hebben een volle agenda zoals je kan zien via deze link.

Het verslag van de vorige ledenvergadering is hier te vinden. Dit verslag wordt niet meer voorgelezen tijdens de vergadering.

Raboclubkas campagne t/m maandag 13 oktober 2014!!

spaarvarkenBeste leden,

Als u lid bent van Rabobank Peelland Zuid mag u stemmen op uw favoriete vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Met uw stem kunt u onze vereniging makkelijk en heel erg goed steunen. U kunt 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 per vereniging dus denk ook aan de andere verenigingen uit Someren-Heide! Dit kan op www.rabobank.nl/peellandzuid

Bent u nog geen lid? Dat kunt u gratis worden en kunt u volgend jaar ook 5 stemmen uitdelen. Dit kan op www.rabobank.nl/peellandzuid

Week van de Scheidsrechter!

square-250x250Deze week is het week van de scheidsrechter. Voetbal op welk niveau dan ook kan niet zonder scheidsrechters en wij van SVSH zijn dan ook super blij dat wij een groep scheidsrechters hebben waarop we ieder weekend weer beroep kunnen doen. Zonder scheidsrechters geen voetbal, geen plezier, geen strijd, geen winst of verlies. Zonder onze scheidsrechters geen SVSH!

Maar wie zijn onze scheidsrechters?

Lees verder »

Oefenwedstrijd DVS 1 – SVSH 1 20.15 uur, vertrek 19.00uur.

Komende dinsdag speelt SVSH 1 een oefenwedstrijd tegen DVS 1 om 20.15 uur. De desbetreffende spelers krijgen dit van Nick zondag te horen, de rest van de selectie traint gewoon om 19.30 uur in de Hei onder leiding van Maarten Hendriks.

Indeling vrijwilligers ADS

logo2Ieder jaar vragen we leden om te helpen bij de Agrarische dagen Someren omdat dit zorgt voor een hele mooie inkomstenbron voor SVSH-voetbal. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer leden bereid gevonden om te helpen. Heb je aangegeven te willen helpen? Via onderstaande links vind je de indeling van de vrijwilligers.

Alle vrijwilligers alvast hartelijk bedankt! Mocht je jezelf nog niet hebben opgegeven maar wil je wel helpen neem dan even contact op met Maarten Hendriks (06-30877894) of via secretaris@svsh.nl