Nieuws

Indeling E en F

Ook de indeling van E en de F is bekend.

Lees verder »

VUL DE SVSH WK-POULE VERDER IN!!!

WK-2014Alle deelnemers moeten uiterlijk morgen 18.00uur hun verwachtingen voor de knockout ronde invullen op scorito.nl. Dit kost slechts 5 minuten!

Tussenstand SVSH WK-poule

WK-2014De poulefase van het WK is net voorbij. Een mooi moment om de tussenstand op te maken!

Je hebt tot morgen 18.00uur om je verwachtingen voor de knockout-fase in te vullen. Wacht echter niet tot het laatste moment want de Scorito site kan overbelast raken.

1 lexklaver 742
2 Stan van Hees 735
3 Ilsevanhouts 732
4 samklaver 717
5 Ankuhbrouwes 716
6 Bram Verhees 704
7 Geert Ferhes 700
8 RaymondvanWetten 700
9 Linda Swinkels 694
10 Mark van den Tillaar 689

Lees verder »

Jeugdkamp 2014

IMG_1099Afgelopen weekend zijn we met de jeugd weer op kamp geweest. Nu het voetbalseizoen erop zit zijn we met de jeugd van F t/m C op kamp geweest in ‘t uilenest in Geldrop. In een mooie omgeving hadden we de beschikking over een accommodatie die plaats bood aan ruim 50 jeugdspelers en hun begeleiders.

Op de vrijdag hebben we natuurlijk gekeken naar de geweldige wedstrijd van Nederland. De sfeer was natuurlijk meteen fantastisch en er werd dan ook tot in de late uurtjes nagenoten bij het kampvuur.

Op zaterdag zijn de voorrondes in het..

Laatste kans deelnemen SVSH WK-poule!

WK-2014Inmiddels hebben 42 mensen zich aangemeld voor de SVSH WK-poule! Daarmee hebben we al een mooi aantal deelnemers. Als je nog niet mee doet heb je nog de mogelijkheid tot donderdag 12 juni om 22.00 uur. Daarna is deelname niet meer mogelijk.

Wil je nog mee doen: Ga naar www.scorito.com. Klik op ‘doe mee aan een poule’. Zoek op SVSH. Als je vorige keer al mee hebt gedaan kun je die inloggegevens gebruiken. Als je vorige keer niet hebt meegedaan moet je je nog even registreren. De poule voor de knock out fase vul je in na de..

Zaterdag 31 mei, afscheidswedstrijd Willie!

Laatste wedstrijd Willie in eerste

Zoals eerder aangekondigd heeft Willie Volmering afscheid genomen van SVSH 1. Hij heeft hiervoor niet alleen een shirt ontvangen maar ook heeft de selectie voor hem een afscheidswedstrijd in petto. Willie heeft aangegeven dat hij graag een wedstrijd speelt met de huidige selectie tegen “Oud-SVSH” ten tijden dat hij net bij de selectie kwam kijken.

Deze wedstrijd zal aankomende zaterdag 31 mei gespeeld worden om 17.00 uur op de Plagge waarna aansluitend in de kantine geproost zal worden op onze voorzitter. Hopelijk komen jullie Willie allemaal een hart onder..

Doe mee aan de SVSH WK-poule!

WK-2014Weet jij hoe het WK gaat verlopen en wie wereldkampioenschap wordt? Doe dan mee aan de SVSH-WK-poule en je maakt kans op mooie SVSH-prijzen!
Om mee te doen ga naar www.scorito.com . Ga naar ‘doe mee aan een poule’ en klik dan op ‘WK-poule’. Zoek op SVSH. Als je vorig jaar al mee hebt gedaan kun je die inloggegevens gebruiken. Als je vorige keer niet hebt meegedaan moet je je nog even registreren. De poule voor de knock out fase vul je in na de poule rondes!!

Je kunt inloggen..

Samen WK-voetbal kijken

WK-20142Zoals iedereen weet staat het wereldkampioenschap voetbal weer voor de deur!
Het lijkt ons gezellig om de wedstrijden van oranje met zo veel mogelijk mensen tegelijk te kijken. Daarom organiseren SVSH-voetbal, de fanfare en SVSH-tennis samen de kijkavonden.
Op de flyer lees je waar de wedstrijden worden uitgezonden.
Hopelijk zien we jullie bij de wedstrijden.