Mike van de Moosdijk Kei van de week in het ED!

Iedereen hartelijk bedankt voor het stemmen. Mike van de Moosdijk is met 42% van de stemmen Kei van de week van het Eindhovens Dagblad geworden. Hij bleef daarmee Joep Lemmen van Neerkandia en Marnic van Rosmalen van ASV’33 voor.
Zaterdag lees je in het Eindhovens dagblad meer over onze Kei van de week!

Ledenvergadering 2016

ledenvergadering SVSH-voetbalAanstaande donderdag 20 oktober 2016 vindt vanaf 21:15 uur de jaarlijkse ledenvergadering plaats in onze kantine.

Het bestuur zal weer verslag uitbrengen over het afgelopen seizoen. Ook wordt je op de hoogte gebracht van ontwikkelingen binnen onze vereniging. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Je vind de agenda van de ledenvergadering via deze link. Het verslag van de ledenvergadering 2015 vind je onder deze link.

Verslag Boekoel 1 – SVSH 1

Zondag 16 Oktober ging SVSH op bezoek in het Limburgse Boekoel. SVSH was er op gebrand om de 3 punten mee naar Someren-Heide te nemen na het onnodige puntenverlies van de week ervoor tegen Cresentia. Boekoel was op papier een gemakkelijke prooi omdat het op de laagste positie van de ranglijst staat.

De SVSH begon net als voorgaande weken erg sterk aan de wedstrijd. In de 10de minuut werd SVSH spits Leon van heugten vrij voor

Eerste ladderkampioenen van seizoen zijn bekend

ladderDe eerste ladderkampioenen van het seizoen zijn bekend. Ons vaandelteam, SVSH1 en JO-13-1 hebben de andere teams afgetroefd en zijn in de prijzen gevallen. SVSH1 wint drie kannen bier en de JO-13-1 winnen per persoon een broodje frikandel of kroket.

Van harte gefeliciteerd aan de winnaars en alle andere teams veel succes in de volgende ronde.

De volgende ronde is al begonnen. Bekijk de meest actuele tussenstand hier.

 

Maak Mike van de Moosdijk Kei van de week

Dat Mike gisteren het winnende doelpunt maakte bij SVSH1 is ook bij het Eindhovens Dagblad niet onopgemerkt gebleven. Hij is mede daarom genomineerd voor de kei van de week verkiezing. Nu is het aan ons om deze nominatie om te zetten in een daadwerkelijke benoeming tot de Kei van de week! Stem dus allemaal op Mike. Dat kan tot woensdagmorgen op deze site.