Nieuws

SVSH – Holthees

voetbaltoernooiOp sportpark ‘de Halt’ stond de wedstrijd SVSH-Holthees op het programma. De thuisploeg begon feller dan de oranjehemden maar werden niet echt gevaarlijk.  Na tien minuten nam SVSH de regie over de wedstrijd over en werd het doel van de keeper van Holthees die later de beste man van de thuisploeg bleek te zijn Regelmatig onder vuur. tegen de verhouding in kwam de thuisploeg op de voorsprong door een goal van Rik Baltussen. Dit bleek voor de scheids te veel want die moest geblesseerd afhaken, maar SVSH was zo sportief om een clubscheidsrechter de..

Nieuwe Ei van de Hei speelt 250e wedstrijd

IMG-20150312-WA0009Op 8 maart stond het Lentefeest op het programma. Er was voldoende reden voor feest want bijna alle teams van SVSH wonnen hun wedstrijd en Pieter Meeuws speelde zijn 250e wedstrijd voor SVSH. Nadat Pieter was gehuldigd met zijn jubileumwedstrijd werd hij stom toevallig ook naar voren geroepen toen de “Ei van de Hei 2015″ verkiezing van start ging. Nadat alle Ei van de Hei kandidaten een gekookt ei tegen hun hoofd hadden getikt bleek Pieter een zeer terechte “Ei van de Hei 2015″ Van harte gefeliciteerd Pieter!

Lees verder..

Koningsdag 2015

40c66527-c6b7-44dd-94c7-f38c864df400Aan alle buurten van Someren-Heide:

Dit jaar zijn we voornemens het 22e buurtvoetbaltoernooi te organiseren in het kader van Koningsdag. Iedere buurt of combinatie van buurten uit Someren-Heide, kan met een team deelnemen. Het team moet uit minstens 7 personen van die buurt bestaan.

Daarnaast bestaat het team uit:

  • 11 spelers of speelsters v.a. 16 jarige leeftijd
  • 1 grensrechter(leider)

De kunst van voetballen is beslist geen vereiste, meedoen is belangrijker dan winnen. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op maandag 27 april. Op sportpark de Plagge wordt om 13.30 uur begonnen met het toernooi. We hopen dat..

Verslag BVV27 – SVSH 0-7

Indeling nieuwe seizoenSVSH blijft ongeslagen in het jaar 2015. Vandaag stond in Blitterswijck de wedstrijd BVV27-SVSH op het programma. Aan SVSH de taak om de stijgende lijn van de afgelopen weken door te trekken. De mannen uit de hei stonden in de eerste minuut wat te slapen en kwamen goed weg. Daarna ging het de eerste helft gelijk op, maar kwam SVSH op voorsprong door een kopgoal uit een corner door aanvoerder Ron Breukers. Niet veel later werd deze zelfde Ron Breukers in het strafschopgebied gevloerd en kreeg SVSH een penalty toegewezen. Ruud van de Kerkhof nam deze..

Lentefeest 2015!

lentefeestJe merkt het vast wel! Langzaam maar zeker worden de dagen langer, de temperatuur wordt hoger en het gras wordt groener. Dit kan maar één ding betekenen het Lentefeest is in aantocht.
Dit legendarische feest waarbij ook de nieuwe Ei van de Hei bekend wordt gemaakt vindt dit jaar plaats op 8 Maart.

Komt dat zien!

Gerommel met AED

aed_pictogramRecentelijk is de AED, die bij onze kantine op ‘De Plagge’ hangt, uit de kast gehaald en een stukje verderop in de bosjes achtergelaten. Gelukkig heeft hier niemand hinder van ondervonden en is de AED weer terecht.

Toch is het uiteraard een zeer ernstige zaak dat dit is gebeurt.
Bij een reanimatie kan een AED het leven van een patiënt redden! Als de AED binnen enkele minuten gebruikt wordt, is de overlevingskans 70%. Elke minuut dat langer gewacht wordt, zakt dit met 10%.
Gelukkig is dit de eerste keer in 12 jaar, dat..

Nieuwe vlagger SVSH VR 1 gezocht!

SVSH Dames DSC_1557 (Custom)Jarenlang heeft Frank Hendrikx dienst gedaan als trouwe vlagger van SVSH VR 1. Onze dames vonden het tijd voor promotie en daardoor is Frank nu trainer geworden van deze enthousiaste groep dames. Allereerst willen wij Frank in zijn nieuwe rol dan ook heel erg veel succes wensen en hopen op minimaal het kampioenschap volgend seizoen!

Het voordeel van iemand promoveren is ook dat er dan ook een plekje voor een ander beschikbaar komt. Daarom zijn de dames per direct op zoek naar een nieuwe vlagger voor hun elftal. ..

Carnavalsbal 2015!

downloadCarnaval zit er weer aan te komen en uiteraard gaan we dat ook dit jaar vieren bij SVSH. Op vrijdag 13 februari 2015 wordt er in samenwerking met Jong-Nederland een bere-gezellig Carnavalsbal georganiseerd in de kantine op de Plagge..

  • kinderen t/m groep 5 zijn van harte welkom van 18.00 tot 20.00. Entree €3,-
  • groep 6 t/m 15 jaar mogen van 20.15 tot 22.15 carnaval komen vieren. Entree €4,-

Neem je vrienden of vriendinnen mee! Klik voor de flyer op de afbeelding..