Nieuws

Indeling vrijwilligers ADS

logo2Ieder jaar vragen we leden om te helpen bij de Agrarische dagen Someren omdat dit zorgt voor een hele mooie inkomstenbron voor SVSH-voetbal. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer leden bereid gevonden om te helpen. Heb je aangegeven te willen helpen? Via onderstaande links vind je de indeling van de vrijwilligers.

Alle vrijwilligers alvast hartelijk bedankt! Mocht je jezelf nog niet hebben opgegeven maar wil je wel helpen neem dan even contact op met Maarten Hendriks (06-30877894) of via secretaris@svsh.nl

 

Teamfoto’s

fotografieHet is weer tijd voor de teamfoto’s! Hieronder vind je de planning. Kijk even wanneer jouw team aan de beurt is en ga op tijd naar bed, kam je haar, oefen  je beste lach voor de spiegel en bovenal zorg dat je erop staat.

Lees verder »

Feestavond SVSH

FeestavondOok dit jaar organiseren we weer een feestavond in onze kantine!

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de feestavond niet aan het einde maar aan het begin van het seizoen gehouden.

Klik op de afbeelding of hier voor de flyer! Alle leden van 18 jaar en ouder zijn op 12 september welkom, hopelijk tot dan!

Indeling E en F

Ook de indeling van E en de F is bekend.

Lees verder »

Jeugdkamp 2014

IMG_1099Afgelopen weekend zijn we met de jeugd weer op kamp geweest. Nu het voetbalseizoen erop zit zijn we met de jeugd van F t/m C op kamp geweest in ‘t uilenest in Geldrop. In een mooie omgeving hadden we de beschikking over een accommodatie die plaats bood aan ruim 50 jeugdspelers en hun begeleiders.

Op de vrijdag hebben we natuurlijk gekeken naar de geweldige wedstrijd van Nederland. De sfeer was natuurlijk meteen fantastisch en er werd dan ook tot in de late uurtjes nagenoten bij het kampvuur.

Op zaterdag zijn de voorrondes in het..

Zaterdag 31 mei, afscheidswedstrijd Willie!

Laatste wedstrijd Willie in eerste

Zoals eerder aangekondigd heeft Willie Volmering afscheid genomen van SVSH 1. Hij heeft hiervoor niet alleen een shirt ontvangen maar ook heeft de selectie voor hem een afscheidswedstrijd in petto. Willie heeft aangegeven dat hij graag een wedstrijd speelt met de huidige selectie tegen “Oud-SVSH” ten tijden dat hij net bij de selectie kwam kijken.

Deze wedstrijd zal aankomende zaterdag 31 mei gespeeld worden om 17.00 uur op de Plagge waarna aansluitend in de kantine geproost zal worden op onze voorzitter. Hopelijk komen jullie Willie allemaal een hart onder..

Samen WK-voetbal kijken

WK-20142Zoals iedereen weet staat het wereldkampioenschap voetbal weer voor de deur!
Het lijkt ons gezellig om de wedstrijden van oranje met zo veel mogelijk mensen tegelijk te kijken. Daarom organiseren SVSH-voetbal, de fanfare en SVSH-tennis samen de kijkavonden.
Op de flyer lees je waar de wedstrijden worden uitgezonden.
Hopelijk zien we jullie bij de wedstrijden.

SVSH D1 wint eigen toernooi

WP_001722
Zaterdag 24 mei heeft SVSH-D1 een knappe prestatie geleverd door in een sterk bezet D-toernooi als eerste te eindigen.
Met veel inzet en goed voetbal werden alle wedstrijden gewonnen tegen gerenommeerde tegenstanders als Heeze-D2, Geldrop-D2, Valkenswaard-D2 en Olympia’60(Dongen)-D1.
Jongens Proficiat.

Lees verder »