Nieuws

Maak Wesley Maas kei van de week!

De eerste overwinning van SVSH 1 is ook door het Eindhovens Dagblad niet onopgemerkt gebleven waarbij zij onze rechtsbuiten Wesley Maas als een van de uitblinkers hebben aangemerkt. Ondanks dat Griendtsveen alles uit de kast haalde om hem te stoppen wist hij toch twee maal te scoren. Hij is dan ook genomineerd als Kei van de week door het ED. Om hem daadwerkelijk kei van de week te laten worden moet op hem worden gestemd op ED.nl. Stemmen kan tot woensdag 08.00uur. Stem op Wesley!

Klik hier om te stemmen.

Je kunt één keer per e-mailadres stemmen. Je stem telt pas..

Wie is voor jou lid van verdiensten van SVSH-voetbal?

ereleden625 Tijdens het jubileumfeest van SVSH-voetbal zijn een aantal leden van onze vereniging benoemd tot lid van verdiensten. Hans van Tulden, Jan Nagel, Mart Klaver, Paul Rietjens en Wim van Tulden kregen deze eervolle vermelding.

De titel ‘lid van verdienste’ is bestemd voor leden die op welke manier dan ook bijzonder veel hebben betekend voor SVSH-voetbal. Waar het erelidmaatschap door de ledenvergadering goedgekeurd moet worden kunnen leden van verdiensten door het bestuur worden benoemd. We willen echter ook de leden van SVSH-voetbal een actieve rol geven in het toebedelen van deze eer. Elk..

Rabo Clubkas campagne van start: Stem op ons SVSH!

120_1108_rabobank-clubkas-campagne-2_29119660De Rabobank Clubkas Campagne gaat vanaf vandaag weer van start! Rabobank Peelland Zuid steunt met deze campagne het verenigingsleven. Elk jaar levert de Clubkas Campagne een mooi bedrag op voor SVSH-voetbal.

Tijdens de campagne van 1 oktober tot en met maandag 12 oktober mogen leden van de Rabobank Peelland-Zuid hun stem uitbrengen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is €4,- waard!! Elk lid (dit is niet hetzelfde als klant) heeft maar liefst 5 stemmen (€20,-). Leden ontvangen hiervoor een ansichtkaart met een persoonlijke stemcode. Er mogen maximaal..

Nieuwe teamfoto’s!

121217d70033555_cameraBijna alle teams van SVSH zijn inmiddels op de foto gezet! Op de pagina van je eigen team zie je of je er goed op staat dit jaar..
Alleen SVSH 3 was niet compleet en deze foto wordt nog op een later moment gemaakt. Ruud Janssens dank voor het maken van de foto’s.

Via algemeen > Archief vindt je teamfoto’s van een aantal voorgaande seizoenen. Dit fotoarchief van oude teamfoto’s wordt de komende tijd aangevuld met beschikbare oudere foto’s. Hou deze pagina in de gaten dus…

Dank aan Heise ondernemers en vele vrijwilligers!

20150907_164051Zoals jullie wellicht hebben gelezen op deze site is de verbouwing van de kantine zo goed als afgerond. Wij als bouwcommissie zijn ook trots op de vele positieve reacties over het eindresultaat! Maar, zoals jullie begrijpen, komt dit niet uit zichzelf tot stand. Daarom willen we als commissie een aantal personen bedanken die het mede mogelijk hebben gemaakt om deze verbouwing te realiseren. Op de eerste plaats een aantal lokale ondernemers die een grote bijdrage hebben geleverd:

  • Frans Verberne
  • Carlo van Goch
  • Bart van Heugten
  • Jeroen van Heugten
  • Jos Breukers
  • Dirk van Mierlo
  • Kees Bakker
  • John-Pieter Hendriks
  • Twan Kuijpers

Daarnaast willen we..

Extra oefenwedstrijd SVSH 1

Op donderdag 24 september speelt SVSH 1 een extra oefenwedstrijd. Dit omdat ze zondag 27 september vrij zijn in verband met een oneven aantal elftallen in de competitie (13). Als alternatief speelt SVSH 1 om 19.45uur UIT op de Potacker tegen SV Someren 3 op het kunstgrasveld. Er is hiervoor gekozen omdat andere elftallen in de regio die ook vrij zijn erg ver weg liggen (Uden en verder).

Hopelijk zijn er supporters die ons vaandelteam komen bekijken op deze donderdag avond en kunnen ze zondag de 27ste eens lekker op tijd naar Someren kermis na het kijken van SVSH 2 om..

Buitenkant renovatie kantine gereed!

20150907_164206Zoals vele van jullie wellicht al hebben gezien heeft de kantine aan de buitenkant een behoorlijke metamorfose ondergaan. Het platdak is volledig vervangen door een schuin dak en de muren zijn voor een groot deel bekleed met houten rabatdelen. Daarnaast hebben de muren en de kozijnen een nieuwe kleur gekregen.
Al met al zijn we heel blij met het eindresultaat, hier kunnen we weer jaren mee vooruit!
Ook het smeedwerk “De Plagge” dat tijdens de opening van ons sportpark op 17 augustus 1974 (zie de foto’s) werd onthuld heeft een mooie nieuwe..

Rabobank Clubkas Campagne 2015!

De clubkas campagne van 2015 zit er weer aan te komen!
Tijdens de campagne 120_1108_rabobank-clubkas-campagne-2_29119660mogen leden van de Rabobank Peelland-Zuid hun stem uitbrengen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is €4,- waard!! Elk lid (dit is niet hetzelfde als klant) heeft maar liefst 5 stemmen (€20,-). Er mogen maximaal 2 stemmen/lid naar dezelfde vereniging gaan.
Dit levert jaarlijks een heel mooi bedrag op voor SVSH-voetbal!
Ben je nog geen lid (denk b.v. ook aan je partner), maar wel klant bij de rabobank (als je er b.v. een rekening..