Nieuws

Jubileumwedstrijd Willie v.d. Boomen

 

P1030240_k

Op zaterdag 12 april werd de 250ste wedstrijd van Willie van den Boomen voor SVSH gevierd. De tribune was goed gevuld, het publiek had zelfs spandoeken meegebracht! Er werd vriendschappelijk gevoetbald tussen de Veteranen en een gelegenheidsteam wat voor sommige gelegenheidsvoetballers heel wat spierpijn zou opleveren… De sportieve wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 4-3 door het gelegenheidsteam met een doelpunt van de jubilaris.

Zie hier de foto’s.

Githa En Hans Truijen, SVSH Voetbal, Mely Rooymans vonden dit bericht leuk

SVSH geeft om Afrika…

wk2010.achtergrond.afrika.kinderen.doel.425Alweer bijna een jaar geleden heeft SVSH-voetbal het 50-jarig jubileum gevierd. Tijdens dit jubileum is de nieuwe kledinglijn gepresenteerd en is de gehele vereniging in het nieuw gestoken.. We zijn erg tevreden met de nieuwe kleding die onze club een eenduidige uitstraling geeft.
Maar wat is er nu gebeurd met de oude tenue’s??????
Deze hebben een goede bestemming gevonden. Een bekende van familie Steenbakkers heeft deze opgehaald waarna ze naar een goed doel in Afrika zijn gegaan.
Dus mocht je Afrika eens bezoeken en een Afrikaan met een SVSH shirtje zien lopen,..

NWC 5, Bianca Tomassen, Ingrid Kuijpers, Maike Koppens-Kuunders, Paul van den Boomen, Mely Rooymans, Chantal Slegers vonden dit bericht leuk

Koningsdag bij SVSH!!

NaamloosKoningsdag beloofd weer een gezellige dag te worden op Sportpark de Plagge!
Zoals gebruikelijk vindt er weer een buurtvoetbaltoernooi plaats. We hebben weer een mooi deelnemersveld. De buurten die meestrijden om de oranjebokaal zijn:

- De Bunthof (titelverdediger)
- Hooidreef
- Kapelleke
- LOG
- Sprokkelbuurt
- De Bultjes
- De Appelhof
- Ploegstraat/ Hollandseweg

Over de indeling en reglement volgt binnenkort meer informatie.

Naast dit toernooi starten om 13.00uur diverse activiteiten waar alle jeugd aan deel kan nemen. Er staat een groot springkussen, kinderen kunnen zich laten sminken, er is een ballonnenclown en..

Koen van Mierlo vond dit bericht leuk

Jeugdtoernooi bij SVSH

Indeling nieuwe seizoenDe deelnemers aan de jeugdtoernooien van SVSH komen weer van heinde en ver om aan onze goed georganiseerde toernooien deel te nemen. We wensen iedereen alvast een plezierig en leuk toernooi toe!

Lees verder voor een lijst met de deelnemende verenigingen.

Lees verder »

Paul Buijvoets

In de dugout met … Paul Buijvoets Paul Buijvoets

Bianca Tomassen vond dit bericht leuk

Buurtvoetbaltoernooi Koningsdag

NaamloosDit jaar zijn we voornemens het 21e buurtvoetbaltoernooi te organiseren in het kader van Koningsdag. Iedere buurt of combinatie van buurten uit Someren-Heide, kan met een team deelnemen. Het team moet uit minstens 7 personen van die buurt bestaan.

Daarnaast bestaat het team uit:
- 11 spelers of speelsters v.a. 16 jarige leeftijd
- 1 grensrechter(leider)

Lees verder »

Marco Stolwijk, Mely Rooymans vonden dit bericht leuk

Veterinnen middag 15 maart

2813Yes, de veterinnen hadden hun eerste voetbalmiddag. Wedstrijdjes van 7 tegen 7 met als tegenstanders SJVV,  Braakhuizen en Lierop. Elke wedstrijd duurde 20 minuten, dat moest lukken. De eerste 2 wedstrijden was de tegenstander iets(!) beter. Zij scoorden en wij liepen achter de bal aan. De dames van SJVV heben tegen ons hun energie helemaal verspeeld en ze gaven na 2 wedstrijdjes de pijp aan Maarten. Ingrid was hier heel blij mee. De laatste wedstrijd was tegen Lierop. Ze scoorden al vlug 0-1. De dames van SVSH waren nu warm gedraaid...

Lentefeest in aantocht!

downloadHet zonnetje schijnt al weer een tijdje, de bloemetjes beginnen al te bloeien dus tijd voor de LENTE! En zoals ieder jaar betekent dit tijd voor een mooi lentefeest! Dit zal zijn 23 maart waarbij dit jaar DJ Guus plaatjes voor jullie zal draaien.

Maar belangrijker nog, de ‘EI van de Hei’-verkiezing zal natuurlijk plaats vinden. Wie komt er in het rijtje legendes en word opvolger van Ei-Leon?!?!

Komt allen dan kunnen we weer eens ouderwets knallen!

Ilse Steenbakkers, Christel Steenbakkers vonden dit bericht leuk