Nieuws

Samenvatting van SVSH 1, 2e seizoenshelft

SVSH 1 DSC_2236Afgelopen januari hebben we een tussentijds verslag gegeven van de eerste seizoenshelft van het seizoen 2015-2016. Inmiddels is ook de tweede helft van de competitie geschiedenis!

In de winterstop had SVSH1 na 12 wedstrijden 8 punten. 2 overwinningen, 2 gelijke spelen en 8 nederlagen.

Lees hier met dank aan Geert Verhees hoe het SVSH1 daarna verging.

Jeugdkamp 2016

DSC_0243Afgelopen vrijdag kwamen zo’n 55 jeugdleden naar de Klepper in Someren Heide voor het jeugdkamp van SVSH. De weersvoorspellingen leken wat roet in het spreekwoordelijke eten te gooien maar uiteindelijk viel het allemaal reuze mee.
Na het inrichten van de slaapzalen konden we beginnen!
De mannen werden ingedeeld in landenteams en konden aan de slag met

Peter erelid, Hans en Piet lid van verdiensten!

DSC_4792DSC_4800Het jubileum van de veteranen vormde een mooie gelegenheid om een aantal leden die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor onze vereniging extra in het zonnetje te zetten. Na de jubileumwedstrijd van de veteranen maakte voorzitter Willie

Zeer geslaagd feestweekend veteranen

Afgelopen weekend werd met een vol feestprogramma gevierd dat de veteranen van SVSH al 25 jaar bestaan.

Het feest begon vrijdag met een gezellige biercantus in de feesttent. In een goed gevulde tent zongen de deelnemers bekende nummers mee met de Plusband en zorgen biercantusleider Stefan Rietjens dat de regels zorgvuldig werden nageleefd en dat iedereen voldoende

Komend weekend jubileum veteranen!

Zoals iedereen inmiddels wel weet wordt komend weekend wordt op grootse wijze het 25-jarig bestaan van de veteranen gevierd. Ook is er een jubileumloterij met mooie prijzen. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 27 mei, 20.00u:
Biercantus avond
Mmv de “Plusband” en DJ Davey Beijer.
Entree gratis.

Zaterdag 28 mei, 14.30u:
Voetbalwedstrijd SVSH veteranen – Lucky